Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής (Βίντεο)

Τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής (Βίντεο)

Ανήμερα της 1ης Νοεμβρίου, της τραγικής επετείου των δολοφονιών των αδελφών μας Φουντούλη και Καπελώνη στο Ν. Ηράκλειο, παρακρατικοί τοποθέτησαν περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, εκρηκτικό μηχανισμό με γκαζάκια και βενζίνη στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηλιγιάννη. Η έκρηξη προκάλεσε ευτυχώς μόνον υλικές ζημιές στον 2ο όροφο.

Αμέσως μετά, οι τρομοκράτες τράπηκαν σε φυγή, αλλά στον δρόμο έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς. Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού, ένα από τα οχήματα των δραστών συγκρούστηκε με περιπολικό όπου και το εμβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ όπου κρύβονται μέχρι αυτή την ώρα και κανείς δεν τους ακουμπάει, γιατί όπως γνωρίζετε η περιοχή είναι και επί των ημερών της ΝΔ ένα απέραντο ΑΣΥΛΟ για κακοποιούς. Παραμένουν λοιπόν ασύλληπτοι, όπως και οι δολοφόνοι του Γιώργου και του Μάνου…

Την Χρυσή Αυγή δεν κατάφεραν να την λυγίσουν ούτε οι σφαίρες, ούτε οι διώξεις, ούτε οι φυλακές. Δεν θα καταφέρουν απολύτως τίποτα και τώρα, γιατί η Πίστη είναι πιο δυνατή και από την φωτιά! Ο Εθνικιστικός μας Αγώνας συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει!

 

Exit mobile version