Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βγάζουν μέχρι και… σπαθιά! Καθημερινές συμπλοκές συμμοριών λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας

Βγάζουν μέχρι και… σπαθιά! Καθημερινές συμπλοκές συμμοριών λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας

Με μαχαίρια, ρόπαλα, λόγχες και… σπαθιά συγκρούονται καθημερινά συμμορίες λαθρομεταναστών από διαφορετικές φυλές καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας βάζοντας σε κίνδυνο τις περιουσίες και τις ζωές των Ελλήνων κατοίκων.

Πρόσφατο ρεπορτάζ της συστημικής τηλεόρασης του Alpha αποτυπώνει τις καθημερινές συγκρούσεις συμμοριών από λαθρομετανάστες που μαχαιρώνονται σε όλη την κεντρική Αθήνα. Συγκεκριμένα οι αιματηρές και θανατηφόρες συμπλοκές από λαθρομετανάστες διαφορετικών εθνικοτήτων συνήθως για το εμπόριο των ναρκωτικών στην οδό Αχαρνών, στον Άγιο Νικόλαο και σε άλλες περιοχές, βρίσκει μάρτυρες τους Έλληνες περαστικούς και κατοίκους. Επιπροσθέτως οι βίαιες ληστείες με ιδιαίτερη στόχευση ηλικιωμένων Ελλήνων από λαθρομετανάστες γίνεται σε απροκάλυπτη και συχνή βάση.

Ζούγκλα έχει καταντήσει το κέντρο της Αθήνας με αμέτρητες άγριες συμπλοκές και ληστείες. Αποδεδειγμένα η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να επιλύσει το πρόβλημα της εγκληματικότητας, της παραβατικότητας και του εμπορίου ναρκωτικών που φέρνουν μαζί τους οι λαθρομετανάστες.

Καλούμε τους Έλληνες κατοίκους που πλήττονται καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας από την εγκληματικότητα των συμμοριών να δώσουν την εμπιστοσύνη τους, στις λύσεις ευνομίας που προτείνει η Χρυσή Αυγή.

Exit mobile version