Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1η Νοεμβρίου 2013: Να θυμάστε πως Δεν Ξεχνάμε

1η Νοεμβρίου 2013: Να θυμάστε πως Δεν Ξεχνάμε

“Ας μη βρέξει ποτέ
το σύννεφον, και ο άνεμος
σκληρός ας μή σκορπίση
το χώμα το μακάριον
που σας σκεπάζει.”

Έξι χρόνια συμπληρώνονται από την πικρή εκείνη ημέρα για όλους τους Έλληνες Εθνικιστές, κατά την οποία το αίμα δύο νέων Εθνικιστών, που φυλούσαν Θερμοπύλες, στις γειτονιές της Αθήνας, έβαψε την λεωφόρο Ηρακλείου και σημάδεψε ανεξίτηλα την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος. Δύο νέοι Εθνομάρτυρες ήρθαν να προστεθούν στο Πάνθεον της Ελληνικής Ιστορίας. Ήταν εκεί με το κεφάλι ψηλά σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη για το Κίνημά μας, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπό διωγμόν, με την ηγεσία της στην φυλακή και με ένα κλίμα καλλιεργημένο βρώμικα από φυλλάδες και κόμματα του πολιτικού κατεστημένου απόλυτα εχθρικό για την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης θα παραμείνουνε πάντοτε στη μνήμη κάθε αγωνιστή της Εθνικής Ιδέας, ο Γιώργος και ο Μάνος ήταν δύο Χρυσαυγίτες, που έδωσαν την ζωή τους νέοι, αμόλυντοι, άσπιλοι, ηθικά ακέραιοι και δολοφονήθηκαν χωρίς να έχουν κάνει τίποτε μόνο και μόνο γιατί ήταν εκεί στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Λεωφόρο Ηρακλείου…

Με περισσή υποκρισία δήλωσαν τότε κάποιοι ότι λυπούνται για την στυγερή δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών και ήταν απόλυτα υποκριτική η δήλωσή τους, αφού μέχρι την προηγούμενη μέρα, αλλά και από την επόμενη συνέχιζαν να στοχοποιούν κάθε Χρυσαυγίτη και κάθε Χρυσαυγίτισσα, τους οποίους χαρακτηρίζαν και χαρακτηρίζουν “εγκληματίες”. Γιατί “εγκληματίας” είναι γι’ αυτούς όποιος στην εποχή του εθνομηδενισμού αντιστέκεται και πιστεύει σε Πατρίδα και Ιδανικά!

Ποτέ τους δεν αρνήθηκαν το σύνθημα που έλεγαν σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας εκείνες τις ημέρες ότι από “Πέραμα μέχρι Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει”… Και ακόμη και τώρα λένε και γράφουν σε τοίχους απειλές θανάτου όπως “ένα μεγάλο λάκκο για τον Μιχαλολιάκο”, και “Χώμα και φτυάρι για κάθε Κασιδιάρη”.

Ούτε μία καταδίκη πολιτική τότε για ένα καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟ έγκλημα, για την στυγνή δολοφονία δύο νέων ΕΛΛΗΝΩΝ στο Νέο Ηράκλειο. Δηλώσεις γενικόλογες, χωρίς πολιτικό χαρακτήρα και επίσης λόγια αισχρά και βέβηλα και υπονοούμενα για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»… Χαρακτηριστικό είναι ότι στο δελτίο ειδήσεων μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού είχε την ημέρα πει ο γνωστός Πρετεντέρης ο οποίος σήμερα είναι η “φωνή της αλήθειας” της Νέας Δημοκρατίας, ότι η δολοφονία έγινε σε πολυσύχναστο σημείο και θα μπορούσαν να σκοτωθούν και άνθρωποι…

Άλλωστε από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ δεκάδες είναι οι επιθέσεις εναντίον γραφείων και αγωνιστών της Χρυσής Αυγής. Βόμβες, κτυπήματα σε κεφάλι και χέρια με σφυριά, εμπρησμοί, απειλές… Ποτέ κανένα κόμμα από αυτά που παριστάνουν ότι εκπροσωπούν την νομιμότητα, δεν καταδίκασε τις πράξεις αυτές και ύστερα έχουν το θράσος να επικρίνουν και μάλιστα άδικα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι δεν καταδικάζει τις πράξεις βίας.

Η ένοχη σιωπή ενός ολόκληρου κατεστημένου φαίνεται καθαρά από το κείμενο ενός δημοσιογράφου απόλυτα εχθρικού προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο οποίος τις ημέρες εκείνες έγραψε:

ΤΑ ΝΕΑ, 5 Νοεμβρίου 2013, Παπαχρήστου: «Το χρώμα του αίματος. Τέταρτο 24ωρο σήμερα και οι θεσμικοί εκπρόσωποι του Πολιτεύματος (Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Πρόεδρος της Βουλής, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) λέξη δεν βρήκαν να πουν για τους δύο νεκρούς χρυσαυγίτες. Ούτε καν τα αυτονόητα. Κρίμα. Γιατί το χρώμα και η οσμή του αίματος είναι ίδια για όλους. Δεν γνωρίζουν ούτε κόμματα ούτε ιδεολογίες…»

1η Νοεμβρίου 2013, 1η Νοεμβρίου 2019 έξι χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που δύο Αετοί του Εθνικιστικού Κινήματος, δυο Εθνομάρτυρες πέρασαν στην Aθανασία!

Εάν ρωτήσετε όμως τους περισσότερους πολίτες αυτής της χώρας για τα ονόματα Φουντούλης και Καπελώνης ελάχιστοι τα γνωρίζουν και φρόντισε γι’ αυτό αυτή η ίδια η συμμορία των ανάξιων πολιτικών και των συνεταίρων τους ολιγαρχών που εξουσιάζει την χώρα, που θέλουν να επιβάλουν ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ για τους δύο Συναγωνιστές μας.

Υπάρχουμε όμως και εμείς! Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας, που κάθε 1η Νοεμβρίου θα ανάβουμε ένα κερί στην μνήμη τους, θα απλώνουμε και θα θεριεύουμε με τον αγώνα μας ένα τεράστιο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ενάντια στην λήθη των εργολάβων της εθνικής υποταγής, που πολέμησαν και πέθαναν γι’ αυτό οι Συναγωνιστές μας ο Μάνος και ο Γιώργος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version