Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελευταίος υπερασπιστής της συμφωνίας των Πρεσπών ο Μητσοτάκης και η ΝΔ

Τελευταίος υπερασπιστής της συμφωνίας των Πρεσπών ο Μητσοτάκης και η ΝΔ

Πολιτική κρίση στα Σκόπια και όλα δείχνουν ότι ο Ζάεφ θα χάσει τις εκλογές και ότι το διάδοχο πολιτικό σχήμα θα καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών. Ακόμη όμως και αυτό να συμβεί, ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν κάνουν πίσω και δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση ότι θα τιμήσουν το εθνόσημο! Όπου “τιμή στο εθνόσημο” (!) είναι το να τηρήσουν και να σεβαστούν την συμφωνία των Πρεσπών, την οποία αυτοί οι ίδιοι αποκαλούσαν από κακή έως προδοτική!!!

Τα βλέπουν αυτά, τα διαβάζουν αυτοί που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για να μη πουλήσει ο Τσίπρας την Μακεδονία; Και όσοι εξαπατήθηκαν καιρός να ξυπνήσουν, όσοι απλά ήταν κομματόσκυλα σε διατεταγμένη υπηρεσία θα συνεχίζουν το ρυπαρό τους έργο πουλώντας Πατρίδα για να γλείψουν κανένα κόκαλο από την εξουσία.

Είναι όμως πράγματι άκρως σουρεαλιστικό και καθόλου πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα να βλέπεις σήμερα αυτούς που κατέβαιναν στα συλλαλητήρια όπου κυριαρχούσαν τα συνθήματα όχι στην προδοσία της Μακεδονίας, να είναι οι ίδιοι οι οποίοι επιμένουν στο σεβασμό προς την προδοσία!

Επί της ουσίας, αυτό που ήθελαν οι Αμερικάνοι και που δεν πρόκειται να κουνηθούν ούτε χιλιοστό από αυτό οι “εθνοπατέρες” της Ν.Δ., είναι την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και αυτό το έχει ήδη αποδεχθεί de facto η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.

Με απλά λόγια, ακόμη και τα Σκόπια να την αρνηθούν, ακόμη και η Ευρώπη να μη δεχθεί τα Σκόπια στην Ε.Ε., ο Μητσοτάκης και η Ν.Δ. θα παραμείνουν πιστοί στην συμφωνία των Πρεσπών.

Exit mobile version