Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Στοπ» στην λαθρομετανάστευση από κατοίκους της Κω στο λιμάνι του νησιού

«Στοπ» στην λαθρομετανάστευση από κατοίκους της Κω στο λιμάνι του νησιού

Μετά τους 50 παράνομους μετανάστες που μεταφέρθηκαν από τη Σύμη στην Κω, υπήρξε η πληροφορία πως περίπου 60 ακόμη άτομα θα έφταναν στην Κω από το Καστελόριζο γύρω στη 01:00 με το πλοίο της γραμμής. Όπως και έγινε!

Εκεί όμως τους περίμεναν κάτοικοι όπου ανέβηκαν στο πλοίο με τον δήμαρχο του νησιού και μετά από συνομιλία με τον καπετάνιο, οι 60 μετανάστες με τους αστυνομικούς που τους συνόδευαν έβαλαν πλώρη προς το λιμάνι του Πειραιά. Λίγο μετά τη 01:30 τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι πολίτες αποχώρησαν από το λιμάνι.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, οι κάτοικοι έβαλαν μέχρι και… φορτηγά μπροστά στο λιμάνι για να εμποδίσουν την απόβαση των «προσφύγων» τους οποίους η κυβέρνηση μεταφέρει από νησί σε νησί! Κάτι που ασφαλώς δεν δίνει λύση στο πρόβλημα, όπως δεν είναι λύση να γεμίσει και η ενδοχώρα με καταυλισμούς.

Όπου υπάρχει όμως αντίσταση, τα αποτελέσματα είναι ορατά. Είναι στο χέρι των Ελλήνων να σταματήσουν τις παρανομίες της κυβέρνησης, η οποία δεν κρύβει την πρόθεσή της να κάνει την Πατρίδα μας «πολυπολιτισμική» όπως δημόσια έχει δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και φάνηκε και από το σχέδιο νόμου για το «άσυλο».

Exit mobile version