Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΙΣΧΟΣ: Ολονύχτιες μεταφορές λαθρομεταναστών στον ενδοχώρα με αποβατικά του Πολεμικού Ναυτικού!

ΑΙΣΧΟΣ: Ολονύχτιες μεταφορές λαθρομεταναστών στον ενδοχώρα με αποβατικά του Πολεμικού Ναυτικού!

815 λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν με αρματαγωγά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού από την Λέσβο στην Ελευσίνα.

Ντροπή προκαλεί στον κάθε Έλληνα πολίτη η δήθεν “πατριωτική” κυβέρνηση της ΝΔ που χρησιμοποιεί το Πολεμικό Ναυτικό αλλά και τις υποδομές των άλλων δύο Όπλων ως βοηθούς στην λαθρομετανάστευση και στον λαθρεποικισμό της Πατρίδας μας από ασιάτες και αφρικανούς που τρώνε και πίνουν “στη υγειά των κορόιδων”!

Με διαταγές υπέρ της λαθρομετανάστευσης της Νέας Δημοκρατίας, που κατά τα πρόσφατα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη θα επιβάλλονται (!) οι λαθρομετανάστες σε όποιους αντιστέκονται στον λαθρεποικισμό της Πατρίδας μας, πραγματοποιήθηκε άλλη μια μεταφορά λαθρομεταναστών από τα νησιά προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Αναλυτικά άλλοι 815 λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν με αρματαγωγά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού από την Λέσβο στην Ελευσίνα. Παράλληλα όλες οι ανθελληνικές ΜΚΟ που υποστηρίζουν την αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού, όπως ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης του Δανιήλ Εσδρά, συνεχίζουν να μισθώνουν ξενοδοχεία σε όλη την χώρα.

Πριν λίγους μήνες, στις προηγούμενες εκλογές, οι πολίτες ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως σήμερα αποδεδειγμένα τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίαζε μια διαφορετική πολιτική ατζέντα από τα σημερινά πεπραγμένα που πλήττουν βάναυσα την κοινωνία από το ένα άκρο στης Ελλάδος στο άλλο.

Καλούμε τους πολίτες να επαναθέσουν την εμπιστοσύνη τους στην Χρυσή Αυγή. την μόνη πολιτική δύναμη με την ίδια πολιτική ατζέντα προεκλογικά και μετεκλογικά, την μόνη πολιτική δύναμη που θέλει και μπορεί να επαναφέρει την αξιοπρέπεια στο Στράτευμα και να ανασχέσει αποτελεσματικά την λαθρομετανάστευση.

Exit mobile version