Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Τις ωφελείται” από την κατά φαντασίαν “διάλυση” της Χρυσής Αυγής;

“Τις ωφελείται” από την κατά φαντασίαν “διάλυση” της Χρυσής Αυγής;

Μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών κατά της οποίες με μεθοδεύσεις αντιδημοκρατικές όπως ο παράνομος αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής, από την κρατική τηλεόραση και όχι μόνον και τις νοθείες και τις ακυρώσεις ψηφοδελτίων στα εκλογικά τμήματα, το σύστημα άρχισε να καλλιεργεί ένα κλίμα ηττοπάθειας στους Εθνικιστές, ότι η Χρυσή Αυγή “διαλύθηκε” παίρνοντας σαν αφορμή γεγονότα ασήμαντα, τα οποία φυσικά και δεν αποδεικνύουν ότι διαλύθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι συνεχίζουν τον πόλεμο αυτό και μετά την δήθεν “διάλυσή” της, δείχνει ότι δεν κατόρθωσαν ακόμη να λυγίσουν το εθνικιστικό κίνημα.

Δεν τους έφτανε όμως μόνον αυτό! Έπρεπε να δημιουργήσουν και “κλίμα” και για τον λόγο αυτό έβαλαν κάποιους που πριν το 2012 δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους να κάνουν τους πολιτικούς παράγοντες! Μιλάμε για κάτι κουρελήδες, που έκαναν τράκες σε όποιον μιλούσε ελληνικά και σε άλλους που παρακαλούσαν να εμφανιστούν κανένα δίλεπτο σε περιθωριακά μεσημεριανάδικα… Ποιος όμως τα κατευθύνει όλα αυτά και ποιος ωφελείται; 

Σίγουρα, συμφέρον έχει να μην υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ολόκληρο το σύστημα και αυτό δεν το κρύβουν τόσο οι κομμουνιστές όσο και οι φιλελεύθεροι. Περισσότερο όμως έχει συμφέρον – και είχε και την δυνατότητα να ασχοληθεί – το βαθύ παρακράτος της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο και στρατολόγησε με το αζημίωτο όλους αυτούς τους “αντιρρησίες” από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με δεδομένο ότι από εκεί προερχόντουσαν. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς είχαν διοριστεί στο παρελθόν στο δημόσιο από την Νέα Δημοκρατία και τώρα με το βρώμικο πόλεμό τους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την Νέα Δημοκρατία υπηρετούν και είναι φανερό.

Είναι βέβαιο και ο χρόνος θα το δείξει σύντομα ότι θα σβήσουν όπως σβήσαν άπαντες οι φιλόδοξοι φασουλήδες του εθνικοπατριωτικού χώρου που προσπάθησαν να κτυπήσουν το Κίνημά μας.

Υ.Γ.: Πρωταγωνιστικό ρόλο στον βρώμικο πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έπαιξαν μηχανισμοί του σκοτεινού παρακράτους, που κρατάνε στο χέρι συγκεκριμένα πρόσωπα από τους “αντιρρησίες”…

Exit mobile version