Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Έλληνες ξεσηκώνονται: ΟΧΙ στην αντικατάσταση πληθυσμού, ΟΧΙ λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας!

Οι Έλληνες ξεσηκώνονται: ΟΧΙ στην αντικατάσταση πληθυσμού, ΟΧΙ λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας!

Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και το εξελισσόμενο σχέδιο αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού έχει αφυπνίσει τον Ελληνικό Λαό που αντιλαμβάνεται περισσότερο από ποτέ την ηχηρή απουσία στην Χρυσή Αυγής από την βουλή και τον πραγματικό λόγο που το σύστημα συνεχίζει τον πόλεμο κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα στα Γιαννιτσά, καθώς οι κάτοικοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου 30 κάτοικοι της περιοχής απέκλεισαν τον δρόμο, επιχειρώντας να εμποδίσουν να φτάσουν τα πούλμαν- που μετέφεραν 100-150 λαθρομετανάστες- στο ξενοδοχείο στο οποίο επρόκειτο να εγκατασταθούν. Τελικά, απαιτήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας. Αστυνομικές δυνάμεις έστησαν φραγμό και από έναν παράδρομο τα πούλμαν έφτασαν τελικά στο ξενοδοχείο. Οι κάτοικοι πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου έφτασαν στην Ελευσίνα με δύο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού συνολικά 795 λαθρομετανάστες, που ήταν στη Λέσβο και θα εγκατασταθούν σε ξενοδοχεία σε 30 σημεία της Ελλάδας. 

Την ίδια ώρα όμως, το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι αντιδράσεις, τόσο στα νησιά, που ασφυκτιούν από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, όσο και στην ενδοχώρα, όπου μεταφέρονται κάποιοι από αυτούς στο πλαίσιο του σχεδίου αποσυμφόρησης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα συνέβησαν στην Κω, το βράδυ της Παρασκευής, όπου κάτοικοι αλλά και ο δήμαρχος του νησιού απέκλεισαν το λιμάνι, προκειμένου να μην αποβιβαστούν από πλοίο λαθρομετανάστες, που μεταφέρονταν από άλλα νησιά. Ο δήμαρχος της Κω, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποίησε ότι δεν θα επιτραπεί να συνεχιστεί εκεί η μεταφορά προσφύγων.

Από την άλλη, στη Λέρο οι κάτοικοι απειλούν με κινητοποιήσεις, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών που φιλοξενούνται στο νησί.

Έλληνες ξυπνήστε και πυκνώστε τις τάξεις της Χρυσής Αυγής για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Exit mobile version