Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε ρόλο παθητικού μετρητή λαθρομεταναστών ο Κουμουτσάκος και οι υπόλοιποι υπουργοί της ψευτοδεξιάς κυβέρνησης

Σε ρόλο παθητικού μετρητή λαθρομεταναστών ο Κουμουτσάκος και οι υπόλοιποι υπουργοί της ψευτοδεξιάς κυβέρνησης

Η Νέα Δημοκρατία που ψηφίστηκε για να λύσει το λαθρομεταναστευτικό συνεχίζει την ίδια καταστροφική και άκρως ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Tελευταία τεράστια επityx;ia των “πατριωτών” της ΝΔ ο ρόλος του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη, Γιώργου Κουμουτσάκου σε παθητικό μετρητή χιλιάδων λαθρομεταναστών που εισβάλουν κατά κύματα καθημερινώς στην Πατρίδα μας και βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές και τις περιουσίες της κοινωνία.

Χθες ο Κουμουτσάκος, που έχει μπει από την Νέα Δημοκρατία ως αρμόδιος για την μεταναστευτική πολιτική, ανέφερε ότι μόνο κατά τους τελευταίους 4 μήνες έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας περίπου 40 χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Άλλος που έχει εξουσιοδοτηθεί από την Νέα Δημοκρατία για να ενημερώσει την κοινωνία για το οξύ πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι ο πρώην κνίτης και σήμερα υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Συγκεκριμένα ο Θεοδωρικάκος μας είπε ότι “γίνεται συντονισμένη προσπάθεια για να αποσυμφορηθούν τα νησιά και να υπάρξει συντονισμένη μετακίνηση αριθμού μεταναστών στην ηπειρωτική χώρα“.

Προφανώς ο Θεοδωρικάκος είτε δεν έχει κατανοήσει ότι χιλιάδες έρχονται στα νησιά στην θέση αυτών των λαθρομεταναστών που προωθεί η Νέα Δημοκρατία στην ενδοχώρα ακόμη και με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, είτε επικροτεί τον λαθρεποικισμό της Πατρίδας μας. Δηλαδή μάλλον τον επικροτεί επειδή περαιτέρω στις δηλώσεις του ζήτησε από όλους εμάς τους Έλληνες “να βάλουμε πλάτη” στο λαθρομεταναστευτικό και επιπροσθέτως παραπονέθηκε ότι είναι δύσκολο να μας πείσει γι΄ αυτό!

Ας μην ξεχνάμε και τις πρόσφατες άκρως ολοκληρωτικές απόψεις του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που μας δήλωσε ξερά ότι εάν οι τοπικές κοινωνίες δεν δεχτούν λαθρομετανάστες, τότε το κράτος  της ΝΔ θα ενεργοποιήσει μέτρα που θα επιβάλλουν τον εποικισμό.

Προφανώς οι αρμόδιοι που έχει χρίσει η ΝΔ αντί να προσπαθούν να κάνουν κάποια σωστή ενέργεια για την ανάσχεση της λαθρομετανάστευσης και το τέλος του εποικισμού της Πατρίδας μας, συντελούν χρέη παθητικών μετρητών λαθρομεταναστών που έχουν κάθε κέρδος να εισβάλλουν στην Πατρίδα μας και θερμών αβανταδόρων του λαθρεποικισμού από ασιάτες και αφρικανούς στην θέση των Ελλήνων.

Καμία αλλαγή από την Νέα Δημοκρατία των ανθελληνικών νόμων του ΣΥΡΙΖΑ που στην ουσία προσκαλούν κάθε ασιάτη και αφρικανό μαζί με τις ήδη έγκυες γυναίκες τους να ζήσουν το τζάμπαόνειρο τους στην Ελλάδα με επιδόματα, σπίτια και ραχάτι.

Δυστυχώς η εγκληματική πλευρά της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεποικισμού ήδη έχει πονέσει την Ελληνική κοινωνία με τον φόνο του Μανώλη Καντάρη και την δολοφονία του Νίκου Μουστάκα από αφρικανούς και ασιάτες λαθρομετανάστες. Παράλληλα τραγική περίπτωση της βίαιης εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμού στην μικρή Μυρτώ Παπαδομιχελάκη.

Μοναδική διέξοδος στην ανθελληνική πολιτική της ΝΔ που καταστρέφει την Ελλάδα με την εισροή αμέτρητων λαθρομεταναστών παραμένει πάντοτε η Χρυσή Αυγή.

Exit mobile version