Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Μπλόκο” στην λαθρομετανάστευση και στη Νάουσα – Συγκέντρωση κατοίκων τα μεσάνυχτα

“Μπλόκο” στην λαθρομετανάστευση και στη Νάουσα - Συγκέντρωση κατοίκων τα μεσάνυχτα

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μεταφορά λαθρομεταναστών σε περιοχές της ενδοχώρας, μεταφορά η οποία να θυμίσουμε ότι γίνεται συχνά με την χρήση πλοίων του Πολεμικού μας Ναυτικού, το οποίο χρησιμοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ σαν… δημόσιες συγκοινωνίες για τον εποικισμό της Πατρίδας μας.

Αυτή την φορά, σειρά είχαν οι κάτοικοι της Νάουσας στην Ημαθία που συγκεντρώθηκαν τα μεσάνυχτα προκειμένου να εμποδίσουν την διέλευση περίπου τριών λεωφορείων με «πρόσφυγες». Οι κάτοικοι έστησαν μπλόκο στην είσοδο της πόλης. Περίπου στη 1 τα ξημερώματα ενημερώθηκαν ότι δεν θα έρθουν τελικά στην περιοχή και αποχώρησαν με τα αυτοκίνητά τους. Με κομβόι έκαναν διέλευση από κεντρικούς δρόμους μπροστά από τα ξενοδοχεία, θέλοντας να στείλουν μήνυμα ότι «πρόσφυγες» δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην περιοχή τους.

Όσο κλιμακώνεται το σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το οποίο δεν προσφέρει καμία απολύτως λύση στην «αποσυμφόρηση» των νησιών, τόσο θα γίνονται εντονότερες οι αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών που παίρνουν διαστάσεις «ντόμινο», παρά τις έμμεσες απειλές κυβερνητικών στελεχών, ότι έχουν τον τρόπο να… επιβάλλουν την μεταναστευτική πολιτική τους.

Τελικά γιατί κανένας δεν θέλει τον «πολυπολιτισμό» στην περιοχή του αφού παρουσιάζεται ως κάτι το σχεδόν… απαραίτητο από τα ΜΜΕ των «αντιρατσιστών»;

Exit mobile version