Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο “εθνικοπατριώτης” Βορίδης ξεσπάθωνε για τους λαθρομετανάστες

Όταν ο “εθνικοπατριώτης” Βορίδης ξεσπάθωνε για τους λαθρομετανάστες

Πολύ συχνά στο παρελθόν, η «ομάδα αλήθειας» της ΝΔ αναρτούσε στο διαδίκτυο βίντεο με δηλώσεις Συριζαίων – προ και μετά της εξουσίας. Εκεί ήταν ξεκάθαρη η διάσταση λόγων και πράξεων της κυβέρνησης Τσίπρα, όμως και με την κυβέρνηση Μητσοτάκη τα πράγματα δεν είναι διαφορετικά. Για την ακρίβεια είναι πολύ χειρότερα!

Και δεν μιλάμε μόνο για την στροφή 180 μοιρών στην ρητορική των «εθνικοφρόνων» της ΝΔ για την Μακεδονία. Ας μιλήσουμε για λαθρομετανάστευση και ένα «εξέχων» στέλεχος της δήθεν «ακροδεξιάς συνιστώσας» της ΝΔ, τον Μάκη Βορίδη. Σε προεκλογική συγκέντρωση και με δεδομένη την αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού στην λαθρομετανάστευση, ο «εθνικοπατριώτης» Βορίδης δήλωνε τα εξής:

«Ήρθα ως περήφανος δεξιός να μιλήσω σε περήφανους δεξιούς. Προσέξτε τι σας λέω. Για να ενοποιήσουν ένα εθνομηδενιστικό σχέδιο, ένα σχέδιο εκρίζωσης ταυτοτήτων – αποφάσισαν και εκτέλεσαν τις ανεξέλεγκτες λαθρομεταναστευτικές ροές από τις οποίες έχει πληγεί επλήγη πρωτίστως και κυρίως η Κως. Προφανώς δεν τους έγινε κατά λάθος δεν τους ξέφυγε… Δεν είναι ότι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.»

Για «εθνομηδενισμό» και «λαθρομετανάστες» λοιπόν μιλούσε ο Βορίδης, μέχρι να υποκλέψει την ψήφο των Ελλήνων Πατριωτών και ύστερα να στηρίζει και τον εθνομηδενισμό και την λαθρομετανάστευση που αμφότερα προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη! Και με αυτή την ρητορική – με ατζέντα Χρυσής Αυγής – κέρδισαν το 40% των ψήφων και την αυτοδυναμία. Σήμερα κάνουν τις… πάπιες και λένε ότι το «προσφυγικό» είναι ένα πεδίο στο οποίο δοκιμάζεται η… αλληλεγγύη! Για να μην θυμηθούμε τον ανεκδιήγητο πρωθυπουργό που δήλωσε υπερήφανος γιατί θα κάνει… πολυπολιτισμική την Ελληνική κοινωνία!

Αυτοί είναι οι πολιτικοί απατεώνες της ΝΔ, οι χειρότεροι εθνομηδενιστές όλων, γιατί έρχονται με τον μανδύα του «πατριώτη» και μετά συνεχίζουν την αποδόμηση του Έθνους με ρυθμούς που θα ζήλευαν και οι Συριζαίοι!

Exit mobile version