Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Είναι καλύτερα στην Χρυσή Αυγή τώρα”

“Είναι καλύτερα στην Χρυσή Αυγή τώρα”

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στο Νέο Ηράκλειο η πρώτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής μετά τις τελευταίες εκλογές όπου το σύστημα με λυσσαλέο πόλεμο και νοθεία έθεσε τους Έλληνες Εθνικιστές εκτός Βουλής.

Μια μέρα μετά τα μπαρουτοκαπνισμένα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών γέμισαν ασφυκτικά από Συναγωνιστές, λίγες ώρες μετά την θρασύτατη εμπρηστική τρομοκρατική επίθεση.

Μέσα σε αυτές τις δυο ημέρες εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου εξέφρασαν την αγνή και άδολη στήριξη σε ένα Λαϊκό Κίνημα που με Πίστη και πείσμα συνεχίζει κόντρα σε όλους τους ανέμους.

Γνήσιοι Εθνικιστές δίχως καμία υστεροβουλία και ιδιοτέλεια, χωρίς να περιμένουν κανέναν παχυλό μισθό και διορισμό, συνείσφεραν από το υστέρημα τους για την επισκευή των καμμένων Γραφείων και την συνέχιση του πολιτικού Αγώνα.

Αυτός ο έρανος μεταξύ ανθρώπων του λαού, βιοπαλαιστών αλλά και ανέργων, θύμισε την ηρωική κίνηση της Ψωροκώσταινας, της Μικρασιάτισσας αρχόντισσας που ως ζητιάνα στο Ναύπλιο πρόσφερε το ασημένιο δαχτυλίδι της για το Μεσολόγγι.

Αφορμή για το παρόν κείμενο στάθηκε μια φράση ενός πιστού Χρυσαυγίτη που σχολίασε την συμμετοχή και την προσφορά των Συναγωνιστών αυτήν την περίοδο: “Είναι καλύτερα στην Χρυσή Αυγή τώρα. Μπορεί να μην δίνουμε τον πολιτικό Αγώνα μέσα από την Βουλή, αλλά είναι ζήτημα χρόνου να επιστρέψουμε.

Τώρα εδώ μέσα στα γραφεία, αλλά και στους δρόμους είμαστε αυτοί που πραγματικά γουστάρουμε, αυτοί που δεν έχουν κανένα απολύτως συμφέρον, μόνο φλόγα και Πίστη στην Ιδέα, τα Ιδανικά, τις Αξίες και την Πατρίδα.

Κάποια ελάχιστα ερπετά, κάποιοι δήθεν Εθνικιστές και Συναγωνιστές τώρα που βρισκόμαστε εκτός Βουλής, έφυγαν και αυτοί ανεπιστρεπτί. Τώρα εδώ είμαστε μόνο πραγματικοί Χρυσαυγίτες, είναι πολύ καλύτερα τώρα“!

Exit mobile version