Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νόμος, Τάξη και στις ταράτσες μπάχαλα – Ανύπαρκτο το κράτος στα Εξάρχεια

Νόμος, Τάξη και στις ταράτσες μπάχαλα - Ανύπαρκτο το κράτος στα Εξάρχεια

Για “νόμο και τάξη” μιλάνε οι Νεοδημοκράτες που είχαν και το θράσος να λένε προεκλογικά πως από τις 8 Ιουλίου και με κυβέρνηση ΝΔ, τα Εξάρχεια θα ξαναγίνονταν “κανονική περιοχή”. Εμφάνισαν νομοσχέδια για το άσυλο, επικοινωνιακές επεμβάσεις σε καταλήψεις, αλλά από αποτέλεσμα… ΜΗΔΕΝ.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στον γνωστό διαδικτυακό βόθρο των δήθεν “αντιεξουσιαστών” εκθέτει ανεπανόρθωτα το υπουργείο Προ.Πο. και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. 2 Νοεμβρίου, 15:30 το μεσημέρι (!) ομάδα 30 αναρχοκομμουνιστών κάνει ό,τι γουστάρει απέναντι στα ΜΑΤ και λειτουργεί βάσει σχεδίου με δύο ξεχωριστές ομάδες, μία για την επίθεση και μία “αμυντική” για την κάλυψη των επιτιθέμενων ορκ.

Μιλάμε για πολλαπλές παραβάσεις νόμου και συγκρότηση πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης που δρα στο φως της ημέρας. Καμαρώστε τον νόμο και την τάξη των “εθνικοφρόνων” της Νέας Δημοκρατίας και σημειώστε ότι τις τελευταίες ημέρες τα επεισόδια αυτά είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Όλα δείχνουν ότι οι αναρχοκομμουνιστές… προπονούνται για την επίσημη εορτή του μπάχαλου στις 17 Νοεμβρίου!

Exit mobile version