Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάτοικοι χωριού στο Κιλκίς σκέφτονται να αρχίσουν περιπολίες γιατί λαθρομετανάστες παρενοχλούν ανήλικα κορίτσια

Κάτοικοι χωριού στο Κιλκίς σκέφτονται να αρχίσουν περιπολίες γιατί λαθρομετανάστες παρενοχλούν ανήλικα κορίτσια

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ “ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ” – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ” ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρκετά κακοποιά στοιχεία υπάρχουν ανάμεσα στους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν κατά κύματα στην Πατρίδα μας με την Νέα Δημοκρατία να συνεχίζει σε μέγιστο βαθμό την ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον άκρατο λαθρεποικισμό της Ελλάδος.

Σήμερα ακόμη και το πόρταλ του συστημικού και υπεράνω κάθε… ρατσιστικής υποψίας “ΕΘΝΟΣ”, ανέφερε την άκρατη εγκληματικότητα που φέρνουν οι λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας. Αναλυτικά οι κάτοικοι του χωριού Σταθμός Μουριών του νομού Κιλκίς εξετάζουν το ενδεχόμενο να αρχίσουν τις περιπολίες προκειμένου να διαφυλάξουν την τιμή των γυναικών τους, την σωματική τους ακεραιότητα και τις περιουσίες τους.

Συγκεκριμένα οι Έλληνες κάτοικοι κινδυνεύουν άμεσα από τα εγκληματικά στοιχεία που προωθούνται στην ενδοχώρα από το ανθελληνικό και αυταρχικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή ενός ΣΥΡΙΖΑ με μπλε γραβάτες. Δυστυχώς οι κάτοικοι στις Μουριές υποφέρουν από συχνά κρούσματα κλοπών σε οικίες, την διακίνηση και χρήση ναρκωτικών απροκάλυπτα στην πλατεία του χωριού και τις άσεμνες άκρως προσβλητικές παρενοχλήσεις στα νεαρά κορίτσια.

Εν κατακλείδι οι κάτοικοι συνειδητοποιούν ότι η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν προσφέρει κάποια λύση στο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα, αλλά διογκώνει την κατάσταση με την μεταφορά χιλιάδων εγκληματικών στοιχείων σε όλη την επικράτεια.

Σήμερα οι πολίτες συνειδητοποιούν με τα ίδια τους τα μάτια ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει με όλα τα μέσα την λαθρομετανάστευση και τον λαθρεποικισμό την Ελλάδος που επιφέρει άμεσα δυσμενή αποτελέσματα στις τοπικές κοινωνίες, όπως κλοπές, ληστείες, βία χρήση ναρκωτικών και προστυχιά.

Μόνη διέξοδος είναι η στήριξη της Χρυσής Αυγής από τον Ελληνικό Λαό στο διογκούμενο και εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεποικισμού της Πατρίδας μας.

Exit mobile version