Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μισαλλοδοξία της αριστεράς

Η μισαλλοδοξία της αριστεράς

Μια έννοια την οποία κατά κόρον χρησιμοποιεί η αριστερά, για να υποβιβάσει τους έχοντας σώας τας φρένας αντίθετους με τις επιταγές της, είναι έννοια της μισαλλοδοξίας. Ένας απλός ορισμός της λέξης εξηγεί πως είναι το μίσος εναντίον όσον έχουν διαφορετική άποψη, κυρίως διαφορετική πολιτική ή θρησκευτική τοποθέτηση.

Μέσα λοιπόν σε αυτή την παράλογη κατάσταση που διαμορφώνεται και συντηρείται από το υπάρχον πολιτικό σύστημα, η αριστερά μη έχοντας στην ουσία αντιπολιτευτικό λόγο επιδίδεται διαρκώς σε λεκτικές επιθέσεις. Το αν οι επιθέσεις αφορούν τους πολιτικούς αντιπάλους της ΝΔ για τη δικούς της λόγους δεν μας αφορά. Φυσικά οι όποιες διαφορές μεταξύ τους είναι για το θεαθήναι από τη στιγμή που καμία ουσιαστική διαφορά δεν έχουν την πολιτική τους.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως με όρους φυσικής τα δύο «μεγάλα» κόμματα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζονται από έναν δυισμό, δηλαδή μια αντιστοιχία μεταξύ φαινομενικά διαφορετικών θεωριών που οδηγούν όμως στα ίδια φυσικά αποτελέσματα.

Ίδια είναι η διαχείριση τους στη λαθρομετανάστευση, ίδιες οι επιθέσεις τους στις παραδοσιακές αξίες, ίδιος ο «αντιρατσισμός», αυτή η αφηρημένη έννοια που μόνο οι ίδιοι μπορούν να εξηγήσουν μέσα την τρικυμιώδη σκέψη τους. Έτσι λοιπόν οι αριστεροί κατηγορούν ως μισαλλόδοξους και φασίστες τους κατοίκους περιοχών που αντιδρούν την μετατροπή ολόκληρων δήμων σε γκετοποιημένα Hotspots.

Πρόσφατο παράδειγμα οι αντιδράσεις στα Βρασνά του δήμου Βόλβης όπου η αριστερά «στόλισε» τους κατοίκους με βρισιές χαρακτηρίζοντας τους απάνθρωπους, φασίστες, ανθρωπάκια, δολοφόνους και άλλα φαιδρά. Η έννοια της μισαλλοδοξίας, την οποία χρησιμοποιούν οι δήθεν ανθρωπιστές για κάθε αντίδραση την αρρωστημένη πολιτική τους ορθότητα, είναι μια λέξη που χαρακτηρίζει κυρίων τους ίδιους, Είναι αυτοί που σε κάθε γραπτό τους το μίσος απέναντι σε κάθε διαφορετική πολιτική άποψη ξεχειλίζει. Η διαταραχή τους θα ήταν αστεία αν δεν την ενστερνίζονταν το 30% περίπου των ψηφοφόρων οι οποίοι επέλεξαν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τον κύριο πολιτικό εκφραστή που διαχέει στην κοινωνία δηλητήριο, μισαλλοδοξία και διαχωρισμούς.

Από την άλλη θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε και τη δήθεν αστική ευγένεια της ΝΔ. Μισαλλόδοξοι και οι ίδιοι δεν επιτίθενται ιδιαίτερα σε χαρακτηρισμούς, αλλά προσπαθούν να εξοντώσουν τους πραγματικούς τους αντιπάλους με παρασκηνιακές δικαστικές σκευωρίες.

Ας αφήσουν λοιπόν οι αριστεροί τη γενετικά κωδικοποιημένη εντολή της φύσης στον άνθρωπο να κάνει τη δουλεία της. Η εντολή αυτή ορίζει οι όμοιοι φυλετικά, πολιτιστικά, γλωσσικά να έχουν την τάση να οργανώνονται σε ομάδες με τελικό στόχο τη διατήρηση αυτής της ομοιογένειας απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό. Δεν εννοούμε φυσικά πως στη σύγχρονη κοινωνία είναι εφικτός ένας απομονωτισμός, αλλά σίγουρα είναι δικαίωμα ενός Έθνους να θέλει να διατηρήσει τις αξίες του και να τις υπερασπιστεί απέναντι σε βίαιες πληθυσμιακές μεταβολές που επιβάλλονται για συγκεκριμένους λόγους. Το παραμύθι μιας δήθεν παραδεισένιας κοινωνίας δεν υπάρχει παρά μόνο στις θολές ιδεοληψίες των αριστερών με τη λαγνεία τους για της γης τους κολασμένους.

Τέλος υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα κατοίκων να αντιδρούν στην μεταφορά μουσουλμανικών πληθυσμών στις περιοχές τους, αλλά προτιμότερο θα ήταν να αντιδρούν για όλη την ΕΛΛΑΔΑ και όχι με καθαρά τοπικιστικά κριτήρια. Καλό θα ήταν επίσης να ψηφίζουν με εθνικά κριτήρια και όχι με ρουσφετολογικά ή καθαρά οικονομικά και να μην παραμυθιάζονται από ψευτοδεξιούς πολιτικούς αγύρτες. Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν πως στο δήμο Βόλβης η ΝΔ έλαβε 45,03% και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχασε το 50% των ψηφοφόρων της και τα συμπεράσματα δικά τους.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version