Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: “Είμαι εδώ να για υπερασπιστώ έναν ολόκληρο κόσμο από τη βρώμικη προπαγάνδα και την πολιτική στόχευση”

Ν. Μιχαλολιάκος: “Είμαι εδώ να για υπερασπιστώ έναν ολόκληρο κόσμο από τη βρώμικη προπαγάνδα και την πολιτική στόχευση”

“Δεν υπάρχει μέση και τέλος σε αυτό το κατηγορητήριο. Εμείς δηλώναμε εγγράφως εθνικιστές και όχι ναζιστές. Θα υπερασπιστώ εναν ολόκληρο κόσμο από τη βρώμικη προπαγάνδα και την πολιτική στόχευση”.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο οποίος μίλησε εξ αρχής για την πολιτική σκευωρία της κυβερνήσεως Σαμαρά και σημείωσε το γεγονός ότι “για πρώτη φορά κάθεται κατηγορούμενος ένας πολιτικός αρχηγός για πράξη ενός οπαδού. Η κατηγορία είναι για εγκληματική οργάνωση. Ποια εγκληματική οργάνωση; Ήμασταν γνωστοί 25 χρόνια. Πέρασαν από εδώ τόσοι βουλευτές, με τι σκεπτικό; Τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός.”

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος μίλησε και για τον λόγο αυτής της πολιτικής δίωξης, που δεν είναι άλλος από την πολιτική εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: “Η σύλληψή μου ήταν μια επιχείρηση να ποινικοποιήσουν ένα ολόκληρο πολιτικό κίνημα. Σαν κοινούς ποινικούς εγκληματίες παραβίαζοντας κάθε αρχή και δεοντολογία, αφενός για να κάμψουν το ηθικό μας και να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό. Η συλλογιστική ήταν “μην πάτε με αυτούς γιατί θα πάτε φυλακή”.

Για το διαβόητο “κρυφό καταστατικό” για το οποίο έχουν γραφεί χιλιάδες ανοησίες από τα ΜΜΕ, ήταν ξεκάθαρος: “Είναι έγγραφο κατασκευασμένο και είναι γραμμένο με γραφομηχανή. Στις έρευνες δεν βρέθηκε ούτε ένα έγγραφο φτιαγμένο με γραφομηχανή. Είναι κείμενο ανερμάτιστο. Έχει και πλαίσιο αισθητικών μελετών και φιλοσοφικών ερευνών. Είναι πράγματα άνευ ουσίας.”

Στην κατάμεστη αίθουσα βρίσκεται πλήθος Συναγωνιστών που παρακολουθεί την απολογία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ενώ έξω από το εφετείο από νωρίς το πρωί, βρίσκεται σε εξέλιξη “αντιφασιστική” συγκέντρωση με τα καθιερωμένα πανό “Κρεμάλα στους φασίστες”, που δεν ενοχλούν τους “δημοκράτες” που καλύπτουν ειδησεογραφικά την δίκη. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος προσήλθε στο δικαστήριο, κρατώντας στο χέρι το βιβλίο του “Χρυσή Αυγή – Τα πρώτα χρόνια”…

Exit mobile version