Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιτροπή Ελλάδα 2021 – Γιάννα Αγγελοπούλου: “Ελλάδα είναι και ο Αντετοκούνμπο, ο Κάχι Καχιασβίλι και ο Ζαχαρίας Ιμάμ”

Επιτροπή Ελλάδα 2021 - Γιάννα Αγγελοπούλου: “Ελλάδα είναι και ο Αντετοκούνμπο, ο Κάχι Καχιασβίλι και ο Ζαχαρίας Ιμάμ”

Οι “εθνικόφρονες” έχουν πάρει τόση φόρα που δεν τους προλαβαίνουμε!

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η έναρξη των εργασιών της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” και της συνεργασίας της με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, ενόψει της προετοιμασίας της χώρας μας για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία.

Και λέμε αποκαλυπτική με όλη την σημασία της λέξης, καθώς δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθήσει η Επιτροπή στους εορτασμούς για να μην πούμε τον δρόμο που θα ακολουθήσει ολόκληρη η χώρα στα επόμενα χρόνια!

Κατά την διάρκεια της ομιλίας της, η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου είπε τα εξής: “Καλούμαστε να αποτυπώσουμε την Ελλάδα όπως είναι. Ελλάδα είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κάχι Καχιασβίλι και ο Ζαχαρίας Ιμάμ…”

Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να επανασυστήσουμε στον κόσμο την Εθνική μας Ταυτότητα, στην οποία ασφαλώς κυριάρχη θέση θα έχουν οι Αντετοκούνμπο και οι… Ιμπραήμ της “Νέας Ελλάδας” που οραματίζεται η επιτροπή και η “πατριωτική κυβέρνηση” της ΝΔ!

Κατά τ’ άλλα η ΝΔ “έδιωξε” την αριστερά! Και ο εθνομηδενισμός συνεχίζει την παρακμή του Έθνους μας, το οποίο θα εορτάσει τα 200 χρόνια της Εθνικής Επανάστασης του 1821, προβάλλοντας την νέα μας “εθνική ταυτότητα”, που δεν είναι ούτε εθνική, ούτε καν ταυτότητα!

Exit mobile version