Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναλογία 60% εφήβων λαθρομεταναστών προς τον αντίστοιχο Ελληνικό πληθυσμό προωθεί για αρχή η ΝΔ

Αναλογία 60% εφήβων λαθρομεταναστών προς τον αντίστοιχο Ελληνικό πληθυσμό προωθεί για αρχή η ΝΔ

Εξοργισμένες οι τοπικές κοινωνίες από την άκρως ανθελληνική αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος από την “πατριωτική” ΝΔ που ζήτησε να υπερψηφιστεί από τον Ελληνικό Λαό για να φύγει ο ανθελληνικός ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα το πόρταλ του συστημικού και υπεράνω κάθε… ρατσιστικής υποψίας “ΕΘΝΟΣ”, ανέφερε ότι οι κάτοικοι στην Καρίτσα Λάρισας έστησαν μπλόκο για την αποτροπή άφιξης λαθρομεταναστών στην περιοχή τους.

Αυτή η περίπτωση ανάσχεσης της λαθρομετανάστευσης έχει σημαίνουσα βαρύτητα μιας και οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες είναι σαράντα (40) έφηβοι ενώ ο συνολικός αντίστοιχος αριθμός των Ελλήνων στο χωριό δεν ξεπερνά τους δεκαπέντε (15). Επεξηγηματικά βλέπουμε την προώθηση μιας λαθρομεταναστευτικής πολιτικής από τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη που ο αριθμός των παράνομων αλλοδαπών υπερβαίνει κατά πολύ την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα των Ελλήνων με όλα τα δυσάρεστα αποτελέσματα στο κοντινό μέλλον.

Προφανώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό αφού σε πρόσφατη εξαγγελία του χρησιμοποίησε δημιουργική λογιστική για “1% ανά περιφέρεια”. Περαιτέρω επικίνδυνες δηλώσεις του Πέτσα ήταν η “ισοκατανομή” λαθρομεταναστών στο σύνολο της Επικράτειας, δηλαδή ο μαζικός λαθρεποικισμός της Πατρίδας μας.

Δυστυχώς σήμερα ο Ελληνικός Λαός καταλαβαίνει άμεσα στις πόλεις του και στα χωριά του, δίπλα στα σπίτια του, τις εξαιρετικά δυσμενείς και επικίνδυνες επιπτώσεις της ανθελληνικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, που δεν διαφέρει σε τίποτα με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο λαθρομεταναστευτικό και λαθρεποικιστικό πρόβλημα.

Μόνη διέξοδος είναι η στήριξη της Χρυσής Αυγής από τον Ελληνικό Λαό στο διογκούμενο και εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεποικισμού της Πατρίδας μας.

Θ.Κ.

Exit mobile version