Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη δήλωση υφυπουργού της ΝΔ: χρειάζονται ψυχολόγο όσοι αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση!

Απίστευτη δήλωση υφυπουργού της ΝΔ: χρειάζονται ψυχολόγο όσοι αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση!

Σε νέο λεκτικό ατόπημα εναντίον της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού που αντιδρά στην λαθρομετανάστευση προέβη η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά την γνωστή δήλωσή της ότι οι Έλληνες που αντιδρούν στην έλευση των λαθρομεταναστών είναι μειοψηφική φωνή αντίδρασης.

Το νέο της «κατόρθωμα» είναι τα όσα δήλωσε στην δημόσια τηλεόραση όταν η κουβέντα επεκτάθηκε στα ζητήματα της πολιτικής αντιπαράθεσης γύρω από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων στην ενδοχώρα για την μεταφορά των λαθρομεταναστών από τα νησιά του Αιγαίου. Η Μιχαηλίδου έφτασε στο απίστευτο σημείο να επικαλείται αναρμοδιότητα, δηλώνοντας οικονομολόγος και ότι δεν είναι…ψυχολόγος για να κάνει διάγνωση!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Μιχαηλίδου με αυτήν την τοποθέτησή της υπονοεί ότι οι Έλληνες που αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση χρειάζονται ψυχολόγο! Τόσο αυτήν όσο και το πατριδοκάπηλο κόμμα της (ΝΔ) να τους χαίρονται όλοι όσοι τους κατέστησαν κυβερνητική εξουσία προκειμένου να συνεχίσει σε ακόμη χειρότερο βαθμό την φιλολαθρομεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version