Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπάρχουν και άλλα έγγραφα του FBI για το σκάνδαλο Novartis…

Υπάρχουν και άλλα έγγραφα του FBI για το σκάνδαλο Novartis…

Σε εξώδικό της προς την εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” για το σκάνδαλο Novartis, η πρώην Εισαγγελεύς Τουλουπάκη, αποκαλύπτει ότι υπάρχουν και άλλα σοβαρά έγγραφα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, που είναι ακόμα απόρρητα και δεν υπάρχει καμία σκευωρία! Από το εξώδικό της αυτό και τα παρακάτω:

“Στην κατοχή της Υπηρεσίας μας υπάρχουν περισσότερα έγγραφα των αμερικανικών αρχών διαβαθμισμένα από εκείνα τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν και σε εκείνα τα οποία κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, γιατί θα έθετε σε κίνδυνο τις διενεργούμενες έρευνες στις ΗΠΑ, κατά τις υποδείξεις του ίδιου του FBI. Επομένως, στη Βουλή διαβιβάστηκαν εκείνα τα έγγραφα των οποίων ήταν δυνατόν να γίνει χρήση, ενώ τα απολύτως απόρρητα φυλάσσονται στην υπηρεσία μας και είναι δυνατή μόνο η επισκόπησή τους, γεγονός το οποίο αναφέρω στο σχετικό έγγραφό μου προς τους κ.κ. Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου.”

Γιατί ο Ελληνικός Λαός δεν μαθαίνει αυτά τα απόρρητα έγγραφα; Γιατί καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ την Νέα Δημοκρατία; Γιατί πολύ απλά η πλήρης αποκάλυψη του σκανδάλου θα είναι εις βάρος όλων των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου… 

Exit mobile version