Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χιλιάδες εξώσεις επί ΝΔ που συνεχίζει την καταστροφική οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Χιλιάδες εξώσεις επί ΝΔ που συνεχίζει την καταστροφική οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Μαζικοί πλειστηριασμοί και εξώσεις σε κάθε ακίνητη περιουσία οφειλετών που έχουν έρθει σε δεινή οικονομική κατάσταση ακριβώς λόγω των καταστροφικών μνημονίων που βάσει οργανωμένου σχεδίου φτωχοποίησαν τους ¨Έλληνες

Τώρα διαβάζουμε ότι ετοιμάζονται χιλιάδες πλειστηριασμοί σε ακίνητα, ακόμη και πρώτες κατοικίες, για τους επόμενες μήνες. Οι ξενοκρατούμενες τράπεζες πιέζουν αφόρητα όλους τους δανειολήπτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν κάποια εμπράγματη εγγύηση, όπως ακριβώς τα στεγαστικά δάνεια.

Αποδεδειγμένα η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την ίδια πολιτική φτωχοποίησης των Ελλήνων που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Για την ακρίβεια ο Τσίπρας παρέδωσε τις τράπεζες και ο Μητσοτάκης θα παραδώσει τα σπίτια των Ελλήνων στους διεθνείς τοκογλύφους. Για παράδειγμα από το 2020 τελειώνει πια κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας ενώ οι τράπεζες που ανήκουν σε ξένες κερδοσκοπικές εταιρίες θα έχουν πλέον πρόσβαση στα εισοδήματα των δανειοληπτών.

Επεξηγηματικά με την αλλαγή του χρόνου αρκετοί συμπατριώτες μας θα βρεθούν αντιμέτωποι με πλειστηριασμούς και εξώσεις αφού ως το τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης ιδιωτικού χρέους περίπου 6 χιλιάδες πλειστηριασμοί ενώ μόνο το πρώτο εξάμηνο του έτους διενεργήθηκαν 7 χιλιάδες πλειστηριασμοί. Δηλαδή με την βοήθεια του κράτους της Νέας Δημοκρατίας θα πεταχτούν χιλιάδες Έλληνες από τα σπίτια τους.

Η μόνη πολιτική δύναμη που δίνει κύρια έμφαση στην κοινωνική διάσταση της ιδιόκτητης οικίας εις βάρος της άπληστης κερδοφορίας των τραπεζών είναι η Χρυσή Αυγή.

Θ.Γ. ΚΩΣΤΗΣ

Exit mobile version