Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα παρέμβαση βουλευτή της ΝΔ στην Δικαιοσύνη – Καταγγελία από την Ένωση Δικαστών

Νέα παρέμβαση βουλευτή της ΝΔ στην Δικαιοσύνη - Καταγγελία από την Ένωση Δικαστών

Έτσι έχουν μάθει στην Νέα Δημοκρατία – Πρώτος (;) διδάξας ο Χαράλαμπος Αθανασίου το 2013…Σοβαρή καταγγελία σε βάρος του βουλευτή ΝΔ Μάριου Σαλμά κάνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, υποστηρίζοντας ότι προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση προκειμένου να επισπευσθεί υπόθεση που τον αφορά.

Την τηλεφωνική παρέμβαση βουλευτή της ΝΔ στο έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης κατήγγειλε στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Σεβαστίδης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ένωσης, ο Μάριος Σαλμάς, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί δικογραφία, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου κάλεσε στο υπηρεσιακό τηλέφωνο τον Πρόεδρο του ΣΤ’ τμήματος Βουλευμάτων στο Πρωτοδικείο Αθηνών, Χαράλαμπο Σεβαστίδη, κατά την ώρα της διάσκεψης του Τμήματος και ζήτησε από τον συνάδελφο την επίσπευση εκκρεμούς δικαστικής υπόθεσης που τον αφορά.

«Όταν ο Πρόεδρος του Τμήματος τον ενημέρωσε ότι δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τον χειρισμό εκκρεμών υποθέσεων, τότε ο βουλευτής απάντησε σε έντονο ύφος. Όμοια παρέμβαση έγινε από τον βουλευτή και σε Εισαγγελέα» αναφέρει η ένωση.

Σε εμάς καμία εντύπωση δεν προκαλεί η παραπάνω είδηση. Έτσι έχουν μάθει καθώς φαίνεται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας! Θυμηθείτε μόνο την ομολογία του Χαράλαμπου Αθανασίου τον καιρό που ήταν μάλιστα και υπουργός Δικαιοσύνης και τηλεφωνούσε σε δικαστικούς λειτουργούς για να ενημερωθεί – σύμφωνα με τον ίδιο – για τις εξελίξεις στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και μάλιστα την ίδια στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη η κατάθεση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής!

Exit mobile version