Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς: «Το ζοφερό μέλλον της Πατρίδας μας, αν επικρατήσουν νεοφιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι»

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς: «Το ζοφερό μέλλον της Πατρίδας μας, αν επικρατήσουν νεοφιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι»

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς ομιλία από το συναγωνιστή ιατρό Κώστα Παπαδημητρίου με θέμα: «Ελλάδα, αναμνήσεις από ταξίδι στο μέλλον». Μάλιστα, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Αρχηγός και Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο συναγωνιστής Κ. Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τους συντελεστές της Τοπικής Οργανώσεως για την αδιάλειπτη παρουσία τους στους Αγώνες του Κινήματος, αλλά και τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για τον καθοριστικό του ρόλο στην αναβίωση του Ελληνικού Εθνικισμού. Εκ προοιμίου, τόνισε πως καθ’όλη την ανθρώπινη ιστορία, τα Έθνη καταστρέφονται για διάφορους λόγους.

Η αποτροπή αυτής της καταστροφής και αφανισμού του Ελληνικού έθνους αποτελεί κύριο μέλημα των Εθνικιστών. Στη συνέχεια, ο ομιλητής προχώρησε στη γλαφυρή περιγραφή μίας φαντασιακής εικόνας από την Ελλάδα του μέλλοντος. Ένα κράτος που θα έχει υποταχθεί πλήρως στις διαθέσεις των μουσουλμάνων λαθραίων εποίκων και αποτελεί πλέον ένα εξισλαμισμένο κρατίδιο, έρμαιο της πολυπολιτισμικότητας. Ο νόμος της Σαρία επικρατεί σε κάθε γωνιά της χώρας, ενώ οι Έλληνες αποτελούν μια θλιβερή μειοψηφία, υποταγμένη σε αλλόφυλους.

Κι ενώ, οι εναπομείναντες Έλληνες γεύονται τους καρπούς της «ανεκτικότητας» και της «αλληλεγγύης», μικρές ομάδες γενναίων Ελλήνων σε κάποια απομακρυσμένα σημεία παραμένουν πιστές στην ιδέα της Φυλής, ιχνηλατώντας τις διδαχές των προγόνων τους. Αποκαλούνται ακόμη Χρυσαυγίτες και αρνούμενοι την υποταγή, σχεδιάζουν την επιστροφή τους.

Κλείνοντας τη γλαφυρή αναπαράσταση, ο συναγωνιστής υπογράμμισε πως αυτό το «μέλλον» δεν απέχει και πολύ από την προσεχή πραγματικότητα. Η αποτροπή αυτού επαφίεται μονάχα στους Εθνικιστές, των οποίων το μοναδικό αυθεντικό Κίνημα παρά τα πλήγματα που έχει δεχθεί, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή. Κάλεσε άπαντες να αγωνιστούν για μια μεγαλειώδη επιστροφή του Εθνικιστικού Κινήματος στο προσκήνιο.

Με το πέρας της θεματικής ομιλίας, στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος χαιρετίζοντας τους συναγωνιστές που συνέρρευσαν στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως, γεμίζοντας τα ασφυκτικά. Διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση, πως το εθνικιστικό «φρούριο» της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά θα παραμείνει ακέραιο. Παράλληλα, διευκρίνισε πως κατά τη διάρκεια της «απολογίας» του υπερασπίστηκε σθεναρά ολόκληρο το Κίνημα και τους Αγωνιστές του, διατρανώνοντας ενώπιον του προεδρείου την πολιτική και ιδεολογική φύση της δίωξης της Χρυσής Αυγής.

Ο Αρχηγός υπογράμμισε εκ νέου, πως παρά τις παρακρατικές επιθέσεις και τις κατασταλτικές διώξεις , τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Πειραιά θα παραμείνουν ακέραια και θα αποτελέσουν εφαλτήρια για την ολοτελή επάνοδο του Κινήματος. Παράλληλα, πρόσθεσε πως αφήνοντας πίσω του όλους εκείνους τους πολιτικούς τυχοδιώκτες και προδότες της Ιδέας, το Κίνημα βαίνει καθαρότερο σε μία διαδικασία ανασύνταξης των δυνάμεων του.

Η Χρυσή Αυγή έγραψε ιστορία ως το πλέον καθαρόαιμο Εθνικιστικό πολιτικό κίνημα στη σύγχρονη Ευρωπαϊκή ιστορία. Ενώ όπως τονίστηκε, μέλει να ξαναγράψει ιστορία, καθώς οι καιροί απαιτούν μια ισχυρή Χρυσή Αυγή. Τέλος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κάλεσε άπαντες τους συναγωνιστές να συνεισφέρουν ενεργά στην αναδιοργάνωση και τη συσπείρωση του Κινήματος, δύο προαπαιτούμενα εχέγγυα για τη συνέχιση του Εθνικού Αγώνα.

Κατά τη λήξη της εκδήλωσης άπαντες οι παριστάμενοι έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος σε στάση προσοχής.

Exit mobile version