Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1η Νοεμβρίου 2013 – 1η Νοεμβρίου 2019: Μία ακόμη βόμβα κατά της Χρυσής Αυγής, που όμως έχει… “διαλυθεί”! Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

1η Νοεμβρίου 2013 - 1η Νοεμβρίου 2019: Μία ακόμη βόμβα κατά της Χρυσής Αυγής, που όμως έχει… “διαλυθεί”! Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ήταν αρχές του 2013 όταν στην πλατεία Ρηγίλλης έγινε η μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση και πορεία στην Αθήνα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Ήταν η συγκέντρωση προς τιμήν των τριών γενναίων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, υπερασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία των Ελλήνων στο Αιγαίο.

Αμέσως μετά την συγκέντρωση η Αστυνομία μας πρότεινε να κάνουμε πορεία προς τα γραφεία μας της οδού Δηλιγιάννη μέσω της Λεωφ. Πανεπιστημίου και αυτό όταν στο χώρο του Πανεπιστημίου υπήρχε αντισυγκέντρωση αριστερών! Ήθελαν επεισόδια, ήθελαν μία προβοκάτσια… και στον βρώμικο αυτό σχεδιασμό συμμετείχαν όλοι και υπήρχαν ασφαλώς και κυβερνητικές εντολές σχετικές με αυτό. Η πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όμως κινήθηκε ακριβώς αντίθετα, προς την Λεωφόρο Μεσογείων και έτσι τα σχέδιά τους δεν πέρασαν!

Ο πανικός ενός ολόκληρου συστήματος

Συνεχής η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την χρονική εκείνη περίοδο. Όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έδιναν στο Κίνημά μας ποσοστά μεγαλύτερα του 10%, ο πανικός του συστήματος είχε μεταβληθεί σε υστερία και δεν έκρυβαν τις προθέσεις τους να κτυπήσουν το εθνικιστικό Κίνημα με κάθε τρόπο, ακόμη και με τρόπους βρώμικους και ασφαλώς παράνομους.

Συγκεκριμένοι υπουργοί της κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου και βεβαίως πρώτα απ’ όλους οι ίδιοι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος δήλωναν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να τεθεί εκτός νόμου… Υπήρχαν και δημοσιεύματα σε εφημερίδες, στα οποία σε σχόλια παραπολιτικά είχε γραφεί ότι γινόντουσαν συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου για το πώς θα κατορθώσουν, με ποιο τρόπο να θέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου!

Ο σκοπός τους προφανής. Αναζητούσαν μια ευκαιρία, προκειμένου να ανακόψουν την δυναμική πορεία ενός πολιτικού Κινήματος στήνοντας μία ολόκληρη σκευωρία.

Και ήταν τον Αύγουστο του 2012 όταν σε ένα στενό κάτω από την πλατεία Ομονοίας, στην οδό Αναξαγόρα κάποιοι κακοποιοί δολοφόνησαν μαχαιρώνοντάς τον μέχρι θανάτου έναν Ιρακινό. Και βγήκαν τότε οι φυλλάδες και μίλησαν για κοντοκουρεμένους, που φορούσαν μαύρα, οι οποίοι δολοφόνησαν τον Ιρακινό. Και βγήκε ο αρμόδιος υπουργός, ένας από τους πρωταγωνιστές της πολιτικής σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο Δένδιας και έκανε δηλώσεις ότι γίνονται έρευνες προς την κατεύθυνση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά δεν πέρασαν πολλές ημέρες και οι ένοχοι ανακαλύφθησαν και ήσαν αλλοδαποί και η δολοφονία είχε γίνει για μία υπόθεση ναρκωτικών.

Μάλιστα, είχαν βρεθεί και “αυτόπτες μάρτυρες” για την δολοφονία της οδού Αναξαγόρα, κάποιοι κομμουνιστές, που είχαν γραφεία στην περιοχή και είχαν πει και αυτοί ότι είχαν δει Έλληνες κοντοκουρεμένους και μαυροφορεμένους να δολοφονούν τον Ιρακινό. Το ίδιο είχε γίνει και για μια άλλη δολοφονία αλλοδαπού στην περιοχή των Πατησίων, όπου και σε αυτή την περίπτωση το έγκλημα εξιχνιάστηκε και φυσικά δεν είχε την οποιαδήποτε σχέση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Συνεχή τα δημοσιεύματα, συνεχείς και οι δηλώσεις των υπουργών της κυβερνήσεως, όπως του Μάκη Βορίδη, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή πριν ακόμη την δολοφονία στο Κερατσίνι είχε πει ότι πρέπει να κατηγορηθούμε ως εγκληματική οργάνωση.

“Ένα γνήσιο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είχε γεννηθεί”

Ο Μάκης Βορίδης υπήρξε αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ, θέση στην οποία με είχε διαδεχθεί και ο οποίος όταν ήταν αρχηγός της νεολαίας της ΕΠΕΝ ένα μέλος της οργανώσεως της οποίας προΐστατο είχε σκοτώσει με μαχαίρι σε ένα χωριό της Λακωνίας έναν αριστερό συγχωριανό του και καταδικάστηκε μάλιστα για το έγκλημα αυτό. Όμως, ο Μάκης Βορίδης ούτε κατηγορήθηκε, ούτε καν έδωσε κατάθεση για αυτή την δολοφονία! Όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις…

Μέσα στην ίδια την Βουλή, ο Δένδιας εκφράζοντας την θέληση της κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου, δήλωνε ότι θα συντρίψει τα “τάγματα εφόδου” όπου “τάγματα εφόδου” ήταν γι’ αυτόν, οι Χρυσαυγίτες με τις Ελληνικές Σημαίες, που επικρατούσαν πλέον στους δρόμους και στις πλατείες όχι μόνον των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ένα γνήσιο Κίνημα Εθνικιστικό και μάλιστα Κίνημα Λαϊκό είχε γεννηθεί και προχωρούσε και αυτό το πολιτικό σύστημα δεν μπορούσε να επιτρέψει να υπάρχει και δίπλα σε αυτό και οι παγκόσμιοι αφέντες του ψεύδους και οι λακέδες της ξενοκρατίας που υπάρχει στην Πατρίδα μας, οι οποίοι έβλεπαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ήταν ένα πολιτικό Κίνημα προσκυνημένων που θα θυσίαζε τα εθνικά μας συμφέροντα, προκειμένου να ικανοποιήσει τα σχέδιά τους. Και αυτό δεν τους άρεσε καθόλου…

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησαν να ποινικοποιήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ψέματα, στημένες υποθέσεις, με σκευωρίες αδίστακτων επίορκων, οι οποίοι προκειμένου να μας καταστήσουν ενόχους περιφρονούσαν κάθε νόμο!

Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει; Από το “χαράκωμα” της μαθήτριας την δεκαετία του ’90, που ήταν μια μεγάλη απάτη; Από το μαχαίρωμα υποψηφίων ευρωβουλευτών το 1994 στην Θεσσαλονίκη, από ένα άτομο ονόματι Θεοδωράκη, τον οποίον χαρακτήρισαν κατ’ ευθείαν “χρυσαυγίτη” και ο οποίος αποδείχθηκε ότι δεν είχε την οποιαδήποτε σχέση μαζί μας; Ή μήπως να θυμηθούμε την υπόθεση Καζάκου, ο οποίος κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για την δολοφονία αλλοδαπών και όχι μόνον έβγαλαν την “είδηση” ότι είναι “χρυσαυγίτης”, αλλά παρουσίασε η εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” και μία φωτογραφία του δήθεν από πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Μόνο που η πορεία αυτή δεν ήταν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αυτός που παρουσιάζαν σαν Καζάκο, δεν ήταν ο Καζάκος!!!

Το κυνήγι μαγισσών μοιραία έφερε και την στοχοποίηση

Θέλανε να μας εξοντώσουν και έτσι με αφορμή ένα τραγικό γεγονός στο Κερατσίνι οδήγησαν ένα ολόκληρο κόμμα στις φυλακές, κατηγόρησαν μία ολόκληρη πολιτική παράταξη για την πράξη ενός ανθρώπου, που έγινε δημόσια και την ομολόγησε!

Το κυνήγι μαγισσών μοιραία έφερε και την στοχοποίηση. «Κρεμάλα στους φασίστες» φωνάζανε οι συμμορίες των μπολσεβίκων και κοντά σε αυτούς και η Νέα Δημοκρατία, που μοναδική της έγνοια είχε τις ψήφους που έχανε από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έστησε κατηγορητήρια, βλέποντας δημοσκοπήσεις. “Από το Πέραμα ως το Κερατσίνι, φασίστας δεν θα μείνει” κραύγαζαν βουλευτές του ΚΚΕ και έτσι φτάσαμε στις σφαίρες στην Λεωφόρο Ηρακλείου με δύο Εθνομάρτυρες να χύνουν το αίμα τους για Πίστη, Πατρίδα και Ελευθερία την 1η Νοεμβρίου του 2013.

Την περασμένη εβδομάδα, εκεί στην Λεωφόρο Ηρακλείου σε μία σεμνή τελετή εκατοντάδες υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες τίμησαν την μνήμη των δύο παλληκαριών, δίνοντας υπόσχεση ιερή ότι θα τιμούν την μνήμη τους προπαντός με αγώνα Εθνικό ενάντια σε αυτούς που ξεπουλούν την Πατρίδα μας, που έκαναν την Ελλάδα μια χώρα χωρίς Τιμή, μια έρημο Ιδανικών κυριολεκτικά.

Λίγες ώρες πριν την τελετή αυτή, τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου του 2019, μία συμμορία σε ένα από τα πλέον αστυνομευόμενα σημεία των Αθηνών, τοποθετούσε μία βόμβα στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην οδό Δηλιγιάννη. Κανένα κόμμα δεν καταδίκασε την πράξη αυτή, δείχνοντας το μίσος τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων. Όμως, το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί αυτή η βόμβα; Γιατί έβαλαν βόμβα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που όπως λένε έχει “διαλυθεί”; 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version