Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Προεόρτια” για τον μύθο του Πολυτεχνείου με επίθεση στα ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ – Καμία σύλληψη με εντολή Χρυσοχοΐδη!

“Προεόρτια” για τον μύθο του Πολυτεχνείου με επίθεση στα ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ - Καμία σύλληψη με εντολή Χρυσοχοΐδη!

Οι ανεξέλεγκτοι μπαχαλάκηδες και επί Χρυσοχοΐδη έδωσαν στίγμα του τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ενόψει και του εορτασμού του “μύθου” του Πολυτεχνείου.

Σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξέσπασαν επεισόδια μπροστά στην είσοδο της ΑΣΟΕΕ μετά την ανακοίνωση της Συγκλήτου για «λουκέτο» μέχρι τη 17η Νοεμβρίου. Οι “φοιτητές” που είχαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το «λουκέτο» επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στα ΜΑΤ που περιφρουρούσαν το «κλειστό», από σήμερα, κτίριο της ΑΣΟΕΕ.

Κάποιοι από τους μπαχαλάκηδες πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς αστυνομικούς των ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα και βομβίδες κρότου – λάμψης. Στην συνέχεια οι αστυνομικοί καταδίωξαν τα καλόπαιδα των Εξαρχείων που έσπασαν το λουκέτο που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο και κατάφεραν να μπουν στην ΑΣΟΕΕ.

Ακολούθησε έφοδος των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ, όπου εν τέλει εγκλωβίστηκε μια ομάδα 100 – 150 “φοιτητών”. Μέχρι τις 14:00 βρίσκονταν σε εξέλιξη διαβουλεύσεις, με τα ΜΑΤ να περιμένουν εντολές για το αν θα προχωρήσουν σε προσαγωγές και συλλήψεις.

Εν τέλει, τα ΜΑΤ πήραν εντολή να αποχωρήσουν από το προαύλιο της ΑΣΟΕΕ! Καταλαβαίνετε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες με τους μπαχαλάκηδες να κάνουν λίμπα την Αθήνα με εντολή Χρυσοχοΐδη.

Exit mobile version