Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα συνειδητοποίησε ο Σλούκας την “ελληνοτουρκική φιλία”

Τώρα συνειδητοποίησε ο Σλούκας την “ελληνοτουρκική φιλία”

Η χθεσινή επέτειος για τα 81 χρόνια από τον θάνατο του σφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ Ατατούρκ σημαδεύτηκε στην γειτονική Τουρκία από το συμβάν με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας που αγωνίζεται στην Φενέρ Μπαχτσέ δεν άγγιξε το επετειακό πανό για τον Κεμάλ που έγραφε ”θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό” πριν από την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας κάτι που έπραξαν κανονικά οι υπόλοιποι συμπαίκτες του πριν από το τζάμπολ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον κατασπαράξουν οι… φίλοι του οι Τούρκοι με πρώτο να σέρνει τον χορό των αποδοκιμασιών ο Σεμίχ Ερντέν που έγραψε στο Twitter: “Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας! Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας, τον οποίο σέβονται παγκοσμίως“.

Ο Σλούκας που απολαμβάνει τα εκατομμύρια της Φενέρ και ήταν επίσημος προσκεκλημένος στην φιέστα του “σουλτάνου” Ερντογάν με τον Τσίπρα, έβαλε την ουρά στα σκέλια και απάντησε: “Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Είμαι εδώ για 5 χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Σίγουρα τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι δεν κατάλαβα τι έγινε εκείνη τη στιγμή. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πόσο παλεύω για την ομάδα. Άλλωστε, είμαι στην ομάδα για πέντε χρόνια και βρίσκομαι σε αυτή τη χώρα. Παλεύω για την ομάδα και τη χώρα. Δεν μπορώ ποτέ να αποδεχτώ ότι είμαι ασεβής προς τη χώρα. Υπάρχει σπουδαία ιστορία πίσω. Το ξέρω. Πάντα το σέβομαι!

Αυτή είναι η περίφημη “ελληνοτουρκική φιλία” και έτσι την αντιλαμβάνονται οι γείτονες. Όσοι θέλουν να έχουν γρόσια στο χέρι, πρέπει να προσκυνάνε τον σουλτάνο και τους σφαγείς του Ελληνισμού.

Τέτοια “φιλία” κρατήστε την για τους νεοραγιάδες. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε!

Exit mobile version