Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νικήτας Κακλαμάνης: Το «μεταναστευτικό» θα είναι οι «Πρέσπες» της κυβέρνησης

Νικήτας Κακλαμάνης: Το «μεταναστευτικό» θα είναι οι «Πρέσπες» της κυβέρνησης

Την ίδια ώρα που στον τομέα της οικονομίας δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα κι αντίθετα μεγάλες τράπεζες της Ευρώπης ξεφορτώνονται όπως-όπως τα κρατικά ομόλογα της Ελλάδος, την ίδια ώρα που η εγκληματικότητα καλπάζει και ο ίδιος ο Χρυσοχοΐδης είπε πως πρέπει να γίνει αλλαγή σχεδίου γιατί δεν μειώθηκε η εγκληματικότητα, την ίδια ώρα που δεν μετράνε καν τους λαθρομετανάστες που μπαίνουν στην χώρα, η Ν.Δ. με καραγκιοζιλίκια προσπαθεί να ανατρέψει τις εντυπώσεις. Το πρόβλημα όμως των λαθρομεταναστών οδηγείται κάθε ημέρα που περνάει σε περισσότερο εφιαλτικές καταστάσεις.

Μάλιστα, ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε πως αν δεν υλοποιηθεί το σχέδιο της κυβέρνησης για τους αλλοδαπούς τότε το «μεταναστευτικό» θα μετατραπεί σε «Πρέσπες» για την κυβέρνηση: «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κινδυνεύουμε σαν κυβέρνηση να υποστούμε πολιτικό κόστος μεγαλύτερο από αυτό που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ με τις Πρέσπες. Το μεταναστευτικό/προσφυγικό θα γίνουν οι Πρέσπες της ΝΔ», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής», με τον Τάκη Χατζή.

Είναι βέβαιο ότι η περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση της Ν.Δ. θα τελειώσει και τότε ο Λαός θα θυμηθεί ποιο ήταν και είναι το μοναδικό κόμμα, που στάθηκε στο πλευρό του – και δικάζεται – για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Θα θυμηθεί ότι μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγωνίστηκε ασυμβίβαστα για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Exit mobile version