Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα Παραπολιτικά: “Ο Σαμαράς έστειλε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή”

Εφημερίδα Παραπολιτικά: “Ο Σαμαράς έστειλε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή”

Άλλη μία ξεκάθαρη ομολογία ότι η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν μία δίωξη πολιτική.Αναφερόμαστε στα όσα έγραψε και υπέγραψε στα “Παραπολιτικά” ο Κουρτάκης από τα οποία και τα παρακάτω:

Η κυβέρνηση που έστειλε στις Φυλακές Κορυδαλλού τον αρχηγό και τους βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» δεν είναι άλλη από αυτήν του Αντώνη Σαμαρά. Όταν ο Μεσσήνιος πολιτικός αποφάσιζε να δώσει τέλος στην παράνομη δράση και τους νεοναζί, αδιαφορώντας ακόμα και για τις απειλές που δεχόταν για τη ζωή του, ο κ. Τσίπρας απλώς παρακολουθούσε και τα φερέφωνά του απλώς διατύπωναν την «άποψή» τους … Για να φτάσουμε στις απολογίες των «Χρυσαυγιτών», κάποιος τόλμησε να ξεκινήσει μια έρευνα, που οδήγησε σε διώξεις, προφυλακίσεις και σε μια δίκη. Και αυτός ήταν ο κ. Σαμαράς με υπουργό Δημόσιας Τάξης τον κ. Νίκο Δένδια.”

Θυμίζουμε ότι ο Κουρτάκης όταν είχε καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή και τον είχε ρωτήσει ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης για το ηχητικό Σαμαρά με τον “Παναθηναϊκάκια” είχε δηλώσει ότι πράγματι τον πήρε ο Σαμαράς και του είπε να μη γράφει γι’ αυτό… Τότε, ήταν κατά του Σαμαρά. 

Αυτό που παραμένει σαν γεγονός είναι ότι η δίωξη κατά των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε με πολιτική παρέμβαση και το παραδέχονται ακόμη και οι ίδιοι δημοσιογράφοι της Νέας Δημοκρατίας.

Exit mobile version