Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λόγια του αέρα και προπαγάνδα από την Ν.Δ. και οι μολότοφ συνεχίζονται

Λόγια του αέρα και προπαγάνδα από την Ν.Δ. και οι μολότοφ συνεχίζονται

Η κυβέρνηση προσπαθεί με ψεύδη και προπαγάνδα να πει ότι επέτυχε τους σκοπούς της χωρίς να λογαριάζει ότι οι μολότωφ συνεχίζονται, η εγκληματικότητα οργιάζει και στις γειτονιές τις ελληνικές επικρατεί τρόμος! Προχθές περάσαμε βράδυ από οδό του κέντρου των Αθηνών και θύμιζε παζάρι της Μέσης Ανατολής με τους Έλληνες κλεισμένους στα σπίτια τους, όμως αυτά είναι λεπτομέρειες για τους ψεύτες της Ν.Δ..

Με μεγάλα λόγια διαστρέφουν την πραγματικότητα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας δήλωσε: «Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τελειώνουμε με τις γιάφκες των κουκουλοφόρων, των κατασκευαστών μολότοφ, των διακινητών ναρκωτικών και των λαθρέμπορων εντός των πανεπιστημίων. Τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες: Στους φοιτητές, τους εργαζόμενους, τους καθηγητές. Οι Έλληνες πολίτες στις γειτονιές τους και οι φοιτητές στα πανεπιστήμιά τους θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς και ελεύθεροι”. Συνεχίζοντας είπε: «Τα πανεπιστήμια επιστρέφουν στους φοιτητές τους, οι γειτονιές στους κατοίκους τους και οι περιουσίες στους ιδιοκτήτες τους».

Ψέματα χωρίς τέλος, την ίδια ώρα που όλοι είδαμε ότι τα ΜΑΤ αποχώρησαν από την ΑΣΟΕ χωρίς συλλήψεις, ότι οι γειτονιές του κέντρου των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης δεν έχουν επιστρέψει στους Έλληνες και όσο για τις περιουσίες, τις έχουν λεηλατήσει τα μνημόνια και αυτό δεν αλλάζει.

Αν πιστεύουν ότε με ψέματα και προπαγάνδα και έχοντας στο πλευρό τους να χρεοκοπημένα ΜΜΕ, μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα κάνουν λάθος!

Exit mobile version