Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Δεξιοί” και αριστεροί, ίδιοι είναι στο φαί

“Δεξιοί” και αριστεροί, ίδιοι είναι στο φαί

Οι εικόνες που βλέπετε προέρχονται από το δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπινγκ. Όπως θα διαπιστώσετε δεν έχουν καμία σχέση με το κλίμα πόλωσης που καλλιεργούν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες τα δύο κόμματα, με τις θεατρικές ανταλλαγές ύβρεων και τις εκατέρωθεν κατηγορίες για σκάνδαλα.

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα που συναντά κανείς και μέσα στους διαδρόμους της βουλής, η εικόνα που έβλεπαν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επί 7 χρόνια μπροστά στα μάτια τους.

ΜΑΖΙ στην μάσα, ΜΑΖΙ στην εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού, ΜΑΖΙ στα μνημόνια, τα τζαμιά, τον λαθροεποικισμό… ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Και μπροστά στα τηλεπαράθυρα μόνο, αρχίζουν να «διαφωνούν» και να απειλούν πως θα βάλει ο ένας τον άλλον στην φυλακή για τα σκάνδαλα στα οποία επίσης είναι ΜΑΖΙ.

Και είχαν τέτοιο θράσος, ώστε ο ένας να κατηγορεί τον άλλο για «συνεργασία με την Χρυσή Αυγή» και αρκετοί δεξιοί ψηφοφόροι έχαψαν το παραμύθι τους και ψήφισαν ΝΔ για να… «φύγει η Αριστερά». Η αριστερά με την οποία χαριεντίζονται γιατί τίποτε δεν τους χωρίζει. Κατά τ’ άλλα, ουρλιάζουν για Novartis, άσυλα και μολότοφ…

Η εικόνα αυτή δείχνει ότι στην Ελλάδα υπάρχει το ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ από την μία, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την άλλη. Τίποτε λιγότερο ή περισσότερο. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ.

Exit mobile version