Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσομάλλης προς Γιαννούλη: “Πάρε τους λαθρομετανάστες σπίτι σου!”

Χρυσομάλλης προς Γιαννούλη: “Πάρε τους λαθρομετανάστες σπίτι σου!”

Ο βουλευτής και επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, έχει τραβήξει πάνω του υπέρ του δέοντος τα φώτα της δημοσιότητας, με την δήλωση την οποία έκανε προ εβδομάδος εντός του κοινοβουλίου, περί της ανάγκης… ποινικοποίησης της κατανάλωσης χοιρινού κρέατος από τους Έλληνες πολίτες προκειμένου να μην προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες .

Έκτοτε, επιχειρώντας προφανώς να βγει από την πολιτική αφάνεια με το να προκαλεί και να υποτιμά τη νοημοσύνη των συμπατριωτών μας, επιδόθηκε σε έναν ορυμαγδό σχετικών δηλώσεων, προσπαθώντας να προκαλέσει ακόμη περισσότερο θόρυβο γύρω από το όνομά του και σηκώνοντας το λάβαρο της  υπεράσπισης των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών οι οποίοι υποτίθεται ότι υποφέρουν λόγων της «σαδιστικής» και «κτηνώδους» (κατά τα λεγόμενά του) ενέργειας κάποιων Ελλήνων  να… τολμήσουν να ψήσουν και να καταναλώσουν χοιρινό κρέας και αλκοόλ!

Σε αυτή την φιλολαθρομεταναστευτική του υστερία, μπήκε επιτέλους κάποιος φραγμός στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της Π.Κ.Μ., όταν και ο κύριος Γιαννούλης έλαβε επιτέλους μια  αποστομωτική απάντηση. Όχι βέβαια από κάποιον εκπρόσωπο της ψευτοδεξιάς, τα στελέχη της οποίας έντρομα σπεύδουν το ένα πίσω από το άλλο να στηρίξουν άμεσα ή έμμεσα τις δηλώσεις Γιαννούλη, με πρώτο και καλύτερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αδερφή του. Την πρέπουσα απάντηση για τις προκλητικές του δηλώσεις έλαβε ο κύριος Γιαννούλης από τον Νίκο Χρυσομάλλη, επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία».

«ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!» είπε ο Νίκος Χρυσομάλλης απευθυνόμενος στον Χρήστο Γιαννούλη, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας και συμπληρώνοντας  ότι πρέπει στο θέμα των λαθρομεταναστών να έχει δικαίωμα λόγου ο Ελληνικός λαός.

Ταυτόχρονα ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία εξέφρασε την αγωνία του για την εισβολή  δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών τόσο εντός της Π.Κ.Μ όσο και στο σύνολο της Επικράτειας, διαμαρτυρόμενος ταυτόχρονα για το γεγονός ότι η διοίκηση Τζιτζικώστα απέφυγε να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία για τον αριθμό των λαθρομεταναστών και των κέντρων διαμονής τους στους νομούς της κεντρικής Μακεδονίας, τα οποία εδώ και πολύ καιρό έχουν ζητηθεί από την Ελληνική Αυγή με σχετική επερώτηση.

Η «Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία» αλλά και το σύνολο των αυτοδιοικητικών παρατάξεων της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια, στέκονται στο πλευρό των Ελλήνων κατοίκων στα Βρασνά, στα Διαβατά, στα Γιαννιτσά, στην Κατερίνη, στα νησιά μας, σε κάθε ελληνικό τόπο που κινδυνεύει από την αθρόα λαθρομετανάστευση.

Η Εθνική Αφύπνιση πάντα προηγείται της Εθνικής Αντίστασης. Η Χρυσή Αυγή για μια φορά ακόμη θα είναι παρούσα στο Εθνικό Προσκλητήριο και στον Εθνικό Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω .

Exit mobile version