Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ταξική αλληλεγγύη και ανθελληνικό μίσος

Ταξική αλληλεγγύη και ανθελληνικό μίσος

Το τελευταίο διάστημα η επιχείρηση καταστολής των δικαιολογημένων αντιδράσεων των Ελλήνων απέναντι στο σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας πραγματοποιείται με κινητοποιήσεις του παρακρατικού μηχανισμού, ο οποίος όταν δεν διαθέτει τα απαραίτητα «ευρήματα» για να στοιχειοθετήσει αυθαίρετα τη διάπραξη «ρατσιστικών» εγκλημάτων αναγκάζεται να τα ανακαλύψει.

Τα δεκάδες δήθεν περιστατικά βίας Ελλήνων κατά αλλοδαπών-μεταναστών ανά τη χώρα και η υπερπροβολή της φιλανθρωπικής δράσης των αλληλέγγυων που σπεύδουν να παίξουν το ρόλο της ανθρώπινης ασπίδας για την προστασία των ταξικών τους αδελφών αποδεικνύει την ύπαρξη σχεδίου δαιμονοποίησης της αντίδρασης του ελληνικού λαού, ο οποίος δυστυχώς εξαπατήθηκε με το να εμπιστευτεί το μείζον ζήτημα της διαχείρισης του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος στα χέρια της φιλελεύθερης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Αξίζει, όμως, να αναφερθούμε και σε κάτι άλλο, σε μία πολύ βασική παράμετρο η οποία καταρρίπτει το μύθο της ταξικής αλληλεγγύης των μίσθαρνων οργάνων του Σόρος και των ΜΚΟ του, αφού καθότι φαίνεται ο συρφετός του λεγόμενου προοδευτικού κόσμου δεν επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία απέναντι σε όλα τα περιστατικά προσβολής της… τιμής των ταξικών τους αδερφών, γεγονός που πέρα από ύποπτο ως προς τα κίνητρα του είναι και υποκριτικό.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα και στα νησιά, κυρίως αυτά του Β. Αιγαίου, οι αλληλέγγυοι «πουλάνε» ανθρωπιά με το να παριστάνουν (αφιλοκερδώς;) τους φιλόξενους, μόνο που η ανθρωπιά τους αυτή φαίνεται να προσκρούει στα φυλετικά χαρακτηριστικά των πραγματικών εγκληματικών περιστατικών που καταγράφονται σε καθημερινή πλέον βάση. Έτσι, την ώρα που οργισμένοι διοργανώνουν πορείες διαμαρτυρίες κατά των -ανύπαρκτων- εγκλημάτων μίσους από Έλληνες σε αλλοδαπούς, τηρούν σιγή ιχθύος για τις επιθέσεις και δολοφονίες αλλοδαπών από ομοεθνείς τους ή εις βάρος άλλων φυλετικών ομάδων.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένα περιστατικά, αλλά για τον κανόνα ο οποίος επιβεβαιώνεται πανηγυρικά σε κάθε παράτυπη κοινότητα λαθρομεταναστών, είτε αυτή αφορά τους έγκλειστους σε κάποια δομή φιλοξενίας ή τους λοιπούς που διαμένουν σε κάποια γειτονιά της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης. Μαχαιρώματα, βιασμοί, επιθέσεις σε μαγαζιά, ληστείες, απαγωγές λαθρομεταναστών εις βάρος άλλων λαθρομεταναστών είναι μερικά από τα εισαγόμενα αγαθά του πολυπολιτισμού κι όμως το ταξικό μέτωπο παρακολουθεί ως απλός θεατής, πετώντας στα σκουπίδια τις πρακτικές με τις οποίες υποτίθεται ότι επιχειρεί να αναδείξει τα προβλήματα και τις κακουχίες που αντιμετωπίζουν οι φιλοξενούμενοι τους στη χώρα μας.

Αντιλαμβανόμαστε την αμηχανία τους να συνειδητοποιήσουν πως στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι λαθρομετανάστες δεν έχουν υποστεί την ίδια πλύση εγκεφάλου με αυτούς για να πάψουν να εγκληματούν από φόβο μήπως και κακοχαρακτηριστούν… φασίστες, γιατί είτε τα κίνητρα των εγκλημάτων τους είναι φυλετικά ή θρησκευτικά έχουν προ πολλού δείξει το πόσο σέβονται τους νόμους και τους κατοίκους αυτής της χώρας. Η μόνη διαφορά είναι ότι το μίσος και η απέχθεια τους για την Ελλάδα είναι υπαρκτό, ενώ οι δε συνεχίζουν να παριστάνουν τους αντιρατσιστές επιδεικνύοντας παθητική επιείκεια και ανοχή στα φαινόμενα ρατσισμού κατά των Ελλήνων.

Α.Μ.

Exit mobile version