Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο βρώμικος πόλεμος της αριστεράς κατά του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής

Ο βρώμικος πόλεμος της αριστεράς κατά του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής

Δυσαρέστησαν πολλούς τα όσα είπε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος στο Εφετείο την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019. Ενοχλήθηκαν από την υπερήφανη στάση του, που δήλωσε ότι είναι υπερήφανος για τις Ιδέες του και υπερασπίζεται έναν ολόκληρο κόσμο, που στέκεται στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Κάποιοι βρωμεροί και τρισάθλιοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι τον είπαν “δειλό” γιατί δεν τους έκανε την χάρη να υιοθετήσει τις συκοφαντίες τους, να πει ότι είναι αλήθεια τα σιχαμερά ψεύδη τους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Κορυφαία στον χορό της λάσπης η φυλλάδα του μάρτυρα κατηγορίας Δημήτρη Ψαρρά, η εφημερίδα των συντακτών, που είχε πρωτοσέλιδο τίτλο την επόμενη μέρα “Τους κάρφωσε όλους”! Βέβαια στο κείμενο δεν έλεγε ποιον “κάρφωσε” , γιατί απλούστατα στην κατάθεσή του ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος δήλωσε κατηγορηματικά ότι το έγκλημα δεν είναι πολιτικό και ότι αυτός που το έκανε το ομολόγησε και επί πλέον ότι το κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν στοχοποιημένο από την αριστερά εδώ και δεκαετίες.

Αναφέρθηκε σε ερωτήσεις στην Βουλή, βουλευτών της αριστεράς για να τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου από την δεκαετία του ’90 ακόμη! Και όσο για τον Ψαρρά, ανέγνωσε κείμενά του από το 1993, με τα οποία ψευδολογώντας συκοφαντούσε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Με κάθε τρόπο η αριστερά, αλλά και πολλοί εμπαθείς δήθεν πατριώτες, που μισούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να κτυπήσουν το Κίνημά μας και για τον σκοπό αυτό κτυπούν την ηγεσία του. 

Exit mobile version