Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η παγκοσμιοποίηση, ο Τζωρτζ Σόρος και οι εθνικιστές

Η παγκοσμιοποίηση, ο Τζωρτζ Σόρος και οι εθνικιστές

Πρόσφατη η δήλωση του Σόρος ότι ο εθνικισμός είναι πιο επικίνδυνος από τον διεθνισμό. Οι δούλοι της παγκοσμιοποίησης όμως προχωρούν στα αντεθνικά τους σχέδια και διαβάζαμε σχετικά πριν 20 ολόκληρα χρόνια:

«Βήμα» της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 1999 («το άλλο Βήμα» σελ. 22):

«1. Η παγκοσμιοποίηση είναι η κυρίαρχη ιδεολογία του τέλους του 20ου αιώνα. Κάτι σαν αυτό που ήταν ο κομμουνισμός παλιότερα. Συγκριτικά, οι οπαδοί της δεν είναι τόσο φανατικοί. Ως ιδεολογία όμως είναι πολύ πιο εφηρμοσμένη.

2. Οι αναγκαίοι όροι για την ύπαρξη της είναι τουλάχιστον τρεις: Το πέρασμα από τις βιομηχανικές κοινωνίες σ΄ αυτές της υψηλής τεχνολογίας. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου. Η εξάπλωση της μαζικής ποπ κουλτούρας σε Δύση και Ανατολή».

Είκοσι ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε και οι εργολάβοι της παγκοσμιοποίησης δεν έχουν επιτύχει τον σκοπό τους, όμως ας μην κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάκτυλο μας και αγνοούμε αυτήν την πασιφανέστατη αλήθεια, που προκύπτει από αυτήν την ίδια τη ζωή: Η παγκοσμιοποίηση είναι ο θάνατος του Έθνους και απειλεί όχι μόνο την ανεξαρτησία μας, αλλά και αυτή την ίδια την ουσία της ψυχής της φυλής μας.

Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! 

Exit mobile version