Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο στην έκθεση “Expo 2019” της Τρίπολης

Η Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο στην έκθεση “Expo 2019” της Τρίπολης

O Περιφερειακός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο, Δημήτριος Τζεμπετζής, παρευρέθη την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στα εγκαίνια της σημαντικότατης εμπορικής έκθεσης «EXPO ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2019».

Η Έκθεση πραγματοποιείται στην Τρίπολη στο κτίριο Γ.Ε.Α. της Βιομηχανικής Περιοχής και θα συνεχισθεί μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών, εμπόρων, συνδέσμων και επιμελητηρίων. Έτσι και φέτος η Έκθεση έχει μεγάλη συμμετοχή του κόσμου του επιχειρήν της Πελοποννήσου. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν πλήθος πολιτικού κόσμου, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Κυβέρνηση και την Αντιπολίτευση.

Ο Συναγωνιστής Τζεμπετζής, δεν έμεινε στο τυπικό των εγκαινίων, αλλά επισκέφθηκε τα περίπτερα και τους εκθέτες, έχοντας μαζί τους συζήτηση – ενημέρωση για τις εμπορικές δραστηριότητές τους, τα οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα του κλάδου τους.

Η Ελληνική Αυγή, στηρίζει την επιχειρηματική εξέλιξη της Πελοποννήσου, καθώς θεωρεί ότι η ανάπτυξη της τοπικής δραστηριότητας είναι βασική για την όποια αναδιοργάνωση της οικονομίας, σε αντίθεση με την επί χρόνια πολιτική της κεντρικής εξουσίας, η οποία στοχεύει στην αποψίλωση κάθε τοπικών επιχειρηματικών δομών, ώστε να εξαρτάται η οικονομική δραστηριότητα, από ξένο δανεισμό και ξένες επιχειρήσεις.

Exit mobile version