Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η βρώμικη προπαγάνδα της Ν.Δ. για τους λαθρομετανάστες και οι δήθεν “αντιρρησίες”

Η βρώμικη προπαγάνδα της Ν.Δ. για τους λαθρομετανάστες και οι δήθεν “αντιρρησίες”

Μεγάλη η πολιτική πίεση που δέχεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το ζήτημα των λαθρομεταναστών, που είναι ένα από τα θέματα που “πούλησε” προεκλογικά και πήρε το 40%!

Φυσικά και δεν σταμάτησε την ολέθρια πολιτική των ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την συνεχίζει κανονικά και οι λαθρομετανάστες έχουν διπλασιαστεί. Βάζει όμως κάποιους δήθεν “ακραίους” να κάνουν δηλώσεις τις οποίες παίρνουν πίσω προκειμένου να ξεγελάσει τον Λαό και με την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΜΜΕ, που κρατάει στο χέρι γιατί χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια, περνάει την γραμμή ότι δήθεν αντιμετωπίζει το ζήτημα και είναι στο πλευρό του λαού που διαμαρτύρεται.

Συνέντευξη έδωσε λοιπόν, η βουλευτής Κεφαλογιάννη από την οποία τα εξής:

“Να ξεκαθαρίσουμε ότι το μεταναστευτικό/προσφυγικό είναι ένα τεράστιο εθνικό θέμα. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο έχει έρθει για να μείνει… Έχουμε δρομολογήσει μια τελείως διαφορετική πολιτική από αυτή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η οποία, αν δεν επέτεινε το πρόβλημα, τουλάχιστον το παρακολουθούσε ατάραχη.”

Δύο τα σημαντικά από αυτή τη δήλωση της Κεφαλογιάννη:

Α) Ότι το πρόβλημα θα μείνει, που σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει την πολιτική βούληση να το αντιμετωπίσει.

Β) Ότι το μόνο διαφορετικό από την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η Ν.Δ. αντιμετωπίζει το πρόβλημα “ταραγμένη” και όχι… ατάραχη!

Ιδιαίτερη σημασία όμως έχει σχετικά με τους “ακραίους” και το τι είπε γι’ αυτούς τους βουλευτές της Ν.Δ., που φάνηκαν να είναι στο πλευρό του λαού στις κινητοποιήσεις κατά των λαθρομεταναστών. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

“Ερ. Πώς σχολιάζετε τις δηλώσεις των βουλευτών της ΝΔ Κυρανάκη και Πλεύρη αναφορικά με τους οπαδούς του «μπάρμπεκιου» έξω από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων στα Διαβατά;

Απ. Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ καμία τέτοια δήλωση και δεν θα στηρίξω τέτοιες εκδηλώσεις… Ακραίες φωνές και συμπεριφορές δεν είχαν και δεν έχουν θέση μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Από εκεί και πέρα ο κ. Κυρανάκης εφόσον γνωρίζω προχώρησε σε διευκρινίσεις λέγοντας πως δεν γνώριζε για την εκδήλωση στα Διαβατά.”

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ν.Δ. καλύπτει τους βουλευτές της, που εμφανίζονται σαν “ακραίοι”, οι οποίοι με την σειρά τους τα πήραν όλα πίσω και αποκήρυξαν τις κινητοποιήσεις του λαού!  Βγαίνουν όμως σε φυλλάδες και διαδίκτυο διάφοροι λακέδες της Ν.Δ. και λένε ότι αντιδρούν. Όποιος είναι τόσο βλάκας που δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι τους, ας τους πιστέψει…

Exit mobile version