Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Γερμανοί δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ τις πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα

Οι Γερμανοί δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ τις πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα

Ο πρώην πρεσβευτής της Γερμανίας στην Ελλάδα πραγματοποίησε ομιλία στην Βιέννη, στην οποία αναφέρθηκε με ύμνους και επαίνους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είπε ότι δεν πρόκειται να πάρει η Ελλάδα ούτε ένα ευρώ για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις. Οι δηλώσεις του Γερμανού πρώην πρεσβευτή στην Αθήνα Βόλφγκανγκ Σούλτχαϊς, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βιέννη με θέμα «Η Ελλάδα μετά τις εκλογές»:

“Ας μην αυταπατάστε. Οι Γερμανοί δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ τις πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα. Πρώτον γιατί δεν έχουμε τόσα χρήματα και δεύτερον αν το κάνουμε θα ανοίξει η όρεξη και σε άλλες χώρες όπως η Πολωνία, για να ζητήσουν τεράστια ποσά. Βλέπετε πως είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει.”

Ξεκάθαρη η δήλωση του Γερμανού πρεσβευτή και σιωπή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία δεν απάντησε στα όσα είπε και για να μην είμαστε άδικοι το ίδιο γινόταν και επί πέντε χρόνια όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι φανερό ότι οι κυβερνήσεις των Αθηνών των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου ακολουθούν μία εντελώς ξενόδουλη τακτική και δεν πρόκειται ποτέ να διεκδικήσουν τα εθνικά δίκαια του Ελληνισμού.

Exit mobile version