Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαύρα χάλια… Πιο αφηρημένο και από τον «πατριωτισμό» της ΝΔ το σήμα των Μακεδονικών προϊόντων

Μαύρα χάλια… Πιο αφηρημένο και από τον «πατριωτισμό» της ΝΔ το σήμα των Μακεδονικών προϊόντων

Ανακοινώθηκε το επίσημο σήμα που θα χρησιμοποιείται συλλογικά για τα μακεδονικά προϊόντα στην Θεσσαλονίκη. Είναι το Macedonia the Great, χωρίς κανένα σύμβολο που να παραπέμπει στην Ιστορία της Μακεδονίας μας, παρά μόνο ένα κεφαλαίο «Μ» και η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο των εργασιών του Τhessaloniki Summit, με παρόντα τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το σήμα λοιπόν, είναι «Μ – Macedonia the Great» και όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, θα αποτελεί την ομπρέλα προστασίας για όλα τα προϊόντα ολόκληρης της Μακεδονίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την άλλη, βλέπει στο λογότυπο μια… «ταυτότητα η οποία παραπέμπει στο ένδοξο παρελθόν μας…»

Εμείς από την άλλη, βλέπουμε μια μοντέρνα αλλά κακόγουστη επεξεργασία ενός γράμματος, που μάλιστα συνολικά ως σήμα είναι πιο αφηρημένο και από το λογότυπο και από τον «πατριωτισμό» της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχει καμία ταυτότητα σε αυτό το πράγμα και κανένας συμβολισμός, προφανώς γιατί κάτι τέτοιο θα… παραβίαζε την συμφωνία των Πρεσπών και ο Μητσοτάκης δεν κάνει τέτοια πράγματα… Την σέβεται και την τιμά περισσότερο και από τον Ζάεφ!

Exit mobile version