Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στέλεχος της ΝΔ ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ που έκανε “αντιφασιστικό” κάλεσμα στην απολογία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου!

Στέλεχος της ΝΔ ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ που έκανε “αντιφασιστικό” κάλεσμα στην απολογία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου!

Η ΟΛΜΕ όπως γνωρίζετε, είναι η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης. Ένα όργανο των εκπαιδευτικών λοιπόν, που αποφάσισε να συμπλεύσει με τις πλέον παρακμιακές ομάδες επαγγελματιών «αντιφασιστών» κατά την ημέρα της απολογίας του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στο Εφετείο Αθηνών.

Με επίσημη ανακοίνωση της ΟΛΜΕ λοιπόν, υπήρξε κάλεσμα για συμμετοχή εκπαιδευτικών σε μια συγκέντρωση μίσους όπου κυριάρχησε το σύνθημα «κρεμάλα στους φασίστες». Σας παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, μετά από απόφαση της ΓΣ των Προέδρων ΕΛΜΕ της 2/11/19, καλεί σε συμμετοχή στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο, την ημέρα της απολογίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου, στις 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 08.30, στο Εφετείο, κοντά στο σταθμό ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ του ΜΕΤΡΟ.

Το εκπαιδευτικό και συνδικαλιστικό κίνημα, σταθερά προσηλωμένο στις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης, υπερασπιζόμενο τα δικαιώματα προσφύγων, μεταναστών και άλλων ομάδων, που υφίστανται ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις, ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη.»

Στο έγγραφο που σας παρουσιάζουμε υπάρχει η υπογραφή του Προέδρου της ΟΛΜΕ Θ. Τσούχλου. Μόνο που ο κύριος αυτός, δεν είναι μόνον πρόεδρος της ΟΛΜΕ, αλλά και Πρόεδρος της Α1 Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας! Ο οποίος συνοδοιπόρησε θαυμάσια με τους Συριζαίους και τους λοιπούς «αντιφασίστες» της αριστεράς στην δίκη της Χρυσής Αυγής!

Exit mobile version