Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σαμαράς θέλει να τον κάνει πρόεδρο ο Μητσοτάκης παρ’ όλο που έριξε την κυβέρνηση του πατέρα του!

Ο Σαμαράς θέλει να τον κάνει πρόεδρο ο Μητσοτάκης παρ’ όλο που έριξε την κυβέρνηση του πατέρα του!

Το θράσος του Σαμαρά δεν έχει όρια! Όλοι γνωρίζουμε από ποιον και πως έπεσε η κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Και ο Σαμαράς τώρα θέλει να τον κάνει πρόεδρος της δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Καθόλου τυχαία δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για τον ρόλο του Σαμαρά στην ανατροπή Μητσοτάκη το 1993 σε συνεργασία με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Πρόκειται για τον δεύτερο τόμο της αφήγησης που έκανε ο ίδιος ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στον δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας Καθημερινή, Αλέξη Παπαχελά.

Έχει τίτλο «O Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια». Πρόκειται για την συνέχεια των αφηγήσεων που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός στον δημοσιογράφο. Μια σειρά αφηγήσεων που συνοδεύονταν από μια ρητή συμφωνία: Το περιεχόμενό τους να δημοσιοποιηθεί μετά το θάνατο του.

Σε αυτό το βιβλίο ο κορυφαίος πολιτικός αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει με δικά του λόγια αµφιλεγόµενες όψεις της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας του τόπου. Για πρώτη φορά υποστηρίζει «δημοσίως» ότι «για την πτώση της κυβέρνησής του συνέπραξαν Κόκκαλης, Αλαφούζος και άλλοι με τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά».

Exit mobile version