Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αισχρή επίθεση ηθικής εξοντώσεως της Χρυσής Αυγής

Αισχρή επίθεση ηθικής εξοντώσεως της Χρυσής Αυγής

Ασυμβίβαστος και απροσκύνητος στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δήλωσε κατ’ αρχάς ότι είναι εκεί για να υπερασπιστεί ένα ολόκληρο κόμμα, για να υπερασπιστεί τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων που δήλωσαν και δηλώνουν με υπερηφάνεια την Πίστη τους στην Εθνικιστική Ιδέα. Ήταν εκεί και αποδόμησε πλήρως την πολιτική σκευωρία εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός, στην πολιτική Ιστορία όχι μόνον της Ελλάδος, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, που ευρίσκεται κατηγορούμενος για την πράξη ενός οπαδού! Πράξη, η οποία τόνισε ότι δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα και την οποιαδήποτε σχέση με τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Κατέθεσε στο Δικαστήριο στοιχεία, τις ίδιες τις δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ότι αυτοί έστησαν το κατηγορητήριο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μάλιστα δηλώσεις πριν ακόμη συμβεί το περιστατικό στο Κερατσίνι… Κατήγγειλε επίσης το μίσος και την λάσπη από τα ορφανά του Μαρξ, όπως τους αποκάλεσε μέσα στο Δικαστήριο, τους μπολσεβίκους που μισούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Μετά από μία κατάθεση απόλυτα εθνικιστική, στην οποία φυσικά και δεν απαξίωσε κανέναν Χρυσαυγίτη, παρά μόνον τους λιποτάκτες και τους προδότες, κατάθεση που κράτησε σχεδόν 4 ώρες, σε πρώτο χρόνο σε διαδίκτυο και δελτία ειδήσεων έβαλαν τίτλο “αμετανόητος” στην συνέχεια αυτοί που κατευθύνουν την προπαγάνδα του καθεστώτος αποφάσισαν μία εκστρατεία ηθικής απαξίωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κτυπώντας την ηγεσία της, τον Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο και έτσι έγραψαν ότι ήταν… “δειλός” και ότι “κάρφωσε” τους συνεργάτες του!

ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ! Θα ήθελαν ίσως να επιβεβαιώσει την λάσπη και τα ψέματά τους, αλλά δεν τους έκανε την χάρη.

Exit mobile version