Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραίτηση δημοτικής συμβούλου επειδή είχε δήθεν σχέσεις με την Χρυσή Αυγή!

Παραίτηση δημοτικής συμβούλου επειδή είχε δήθεν σχέσεις με την Χρυσή Αυγή!

Κυνήγι μαγισσών από Μπακογιάννη στο Δήμο Αθηναίων

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποδεικνύεται ότι είναι ένας θλιβερός ουραγός της αριστεράς παρ’ όλου που αυτή του δολοφόνησε τον πατέρα! Αυτή είναι άλλωστε η γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Διαβάσαμε, λοιπόν, για την παραίτηση συμβούλου του συνδυασμού του τα παρακάτω:

“Υπό το βάρος της κατακραυγής και των σχέσεών της με τη Χρυσή Αυγή, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Αθηναίων, με αντικείμενο το Παιδί, Δήμητρα – Ινές Αγγελή – Λυκούδη υπέβαλε την παραίτησή της, με τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη να την κάνει χθες δεκτή. Η κα Δήμητρα – Ινές Αγγελή – Λυκούδη, θυμίζουμε ότι διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο να μην παραχωρηθεί το 144ο δημοτικό σχολείο στην Πακιστανική Κοινότητα για μαθήματα το Σαββατοκύριακο, παρακάμπτοντας την ομόφωνα θετική απόφαση της σχολική επιτροπής. Το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα, με τις αντιρατσιστικές συλλογικότητες να καλούν σε κινητοποίηση.” 

Είναι βέβαιο ότι εάν είχε σχέση, που είχανε πολλοί, κάποιος σύμβουλός του με την αριστερά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που δήθεν θα έδιωχνε την αριστερά. 

Exit mobile version