Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Eθνικιστική συνάντηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την λαθρομετανάστευση με συμμετοχή της Χρυσής Αυγής

Eθνικιστική συνάντηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την λαθρομετανάστευση με συμμετοχή της Χρυσής Αυγής

Στην αρχή έως και τα μέσα της περασμένης εβδομάδος παραγματοποιήθηκε ευρεία εθνικιστική συνάντηση στο Ευρωκοινοβούλιο, με την συμμετοχή 30 Ευρωπαίων εθνικιστών από κινήματα 11 χωρών (Ισπανία, Γαλλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Σλοβακία, Ιταλία, Ελλάδα, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρουμανία, Σουηδία).

Κατά την διημερίδα διεξήχθησαν εκτενείς και λεπτομερείς συζητήσεις, που αφορούσαν σε ποικίλα ιδεολογικοπολιτικά ζητήματα της τρεχούσης περιόδου, καθώς και σε διαδικαστικά και προπαρασκευαστικά ζητήματα της μελλοντικής συνεδριακής συγκεντρώσεως του Πανευρωπαϊκού Κινήματος «Συμμαχία για την Ειρήνη και την Ελευθερία» (APF).

Από την APF, συμμετείχαν οι Roberto Fiore (Πρόεδρος) και Nick Griffin (Αντιπρόεδρος). Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Συναγωνιστές Ευρωβουλευτές Milan Uhrík του «Λαϊκού Κόμματος» της Σλοβακίας και Αθανάσιος Κωνσταντίνου του «Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή».

Κυρίαρχο θέμα της συναντήσεως ήταν η ραγδαία κλιμακουμένη λαθρομεταναστευτική απειλή λόγω της συνεχιζόμενης «ειρηνικής» εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων Αφροασιανών, (στην συντριπτική τους πλειονότητα σουνιτών μουσουλμάνων), στο ευρωπαϊκό έδαφος, καθώς και οι πιθανές περαιτέρω εξελίξεις του πελώριου μεταναστευτικού ζητήματος.

Exit mobile version