Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται η εισβολή σε νησιά και Έβρο

Συνεχίζεται η εισβολή σε νησιά και Έβρο

Ανίκανη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα λαθρομετανάστευση όπως ομολόγησε ο ίδιος ο υπουργός Χρυσοχοΐδης, που είπε ότι το πρόβλημα είναι εκτός ελέγχου! 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, ο αριθμός αφίξεων αλλοδαπών που καταγράφηκε στα νησιά του βορείου Αιγαίου τον μήνα Νοέμβριο, είναι αρκετά μεγάλος. Την ώρα που οι αρχές επιχειρούν την αποσυμφόρηση των νησιών και των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης, όπου η κατάσταση είναι εκρηκτική, συνολικά 2.152 αλλοδαποί έφτασαν σε νησιά του Βορ. Αιγαίου από την 1η Νοεμβρίου μέχρι 14 Νοεμβρίου.

Η κυβέρνηση αντί να λάβει έκτακτα μέτρα ενθαρρύνει ακόμη και από τα κρατικά ΜΜΕ την παράνομη είσοδο στην Πατρίδα μας και άλλων, ενώ σχεδιάζει αστυνομικές επιχειρήσεις όχι για να σταματήσει την λαθρομετανάστευση, αλλά για να επιβάλλει στους κατοίκους των περιοχών την εγκατάσταση ακόμη και σε μοναστήρια των αλλοδαπών! Έφτασε μάλιστα μέχρι του σημείου να αναγγέλλει διώξεις με τον αντιρατσιστικό νόμο κατά των Ελλήνων που αντιδρούν σε αυτή την εθνοκτόνο πολιτική!

Exit mobile version