Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εις μνήμην κ. Παναγιώτη Μπουλιώνη

Ο Παναγιώτης Μπουλιώνης υπήρξε μία φωτεινή εξαίρεση στον κόσμο της δημοσιογραφίας και μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπου, ο οποίος τίμησε το λειτούργημα του, δίνοντας πάντοτε βήμα στην αντίθετη άποψη χωρίς να υπολογίζει το κόστος αυτής της θαρραλέας επιλογής.

Η πορεία του ως δημοσιογράφος και κυρίως η επαγγελματική του στάση απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει το ακέραιο του χαρακτήρα του αλλά και την αταλάντευτη ηθική του, η οποία ποτέ δεν του επέτρεψε να φιμώσει τον συνομιλητή του, επειδή έτσι συνήθισε να κάνει ο «πολιτισμένος» πολιτικός κόσμος και οι συνάδελφοι του των συστημικών μέσων ενημέρωσης.

Αντιθέτως, τα μικρόφωνα του ήταν πάντα ανοιχτά και οι εκπομπές του πάντα διαθέσιμες για οποιονδήποτε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, ακόμα και στον καιρό της απόλυτης φίμωσης που καθιέρωσε το ανθελληνικό καθεστώς με πρόφαση την παράνομη πολιτική δίωξη του Αρχηγού.

Δυστυχώς η μάχη με την επάρατη νόσο είχε ως αποτέλεσμα να αποβιώσει σε ηλικία 57 ετών, στερώντας από τους οικείους του και τους συναδέλφους του το χαρακτηριστικό χαμόγελο και την πραότητα για την οποία ήταν ανέκαθεν γνωστός, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή.

Συλλυπούμεθα την οικογένεια και τους οικείους του και ευχόμαστε καλό παράδεισο.

Exit mobile version