Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξαναπροσκύνησε την αριστερά ο Μητσοτάκης: “Τιμούμε τους αγώνες σας”

Ξαναπροσκύνησε την αριστερά ο Μητσοτάκης: “Τιμούμε τους αγώνες σας”

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί η ψευτοδεξιά να πράξει με αριστοτεχνικό τρόπο, είναι οι επικύψεις και η τιμή στους… αγώνες της αριστεράς.

Πιστός στο δόγμα: “προσκυνήστε την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς” ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε σήμερα να αποτίσει φόρο τιμής στον… μύθο του Πολυτεχνείου.

Ιδού τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: “Σαράντα έξι χρόνια μετά, θυμόμαστε και διδασκόμαστε, μετατρέποντας την ιστορική μνήμη σε δημιουργικό παρόν. Τιμούμε τους αγώνες για Δημοκρατία με περισσότερη και καλύτερη Δημοκρατία. Με ανάπτυξη για όλους, ασφάλεια για όλους! Αφήνουμε πίσω ψεύτικα, διχαστικά, συνθήματα.

Κάνουμε την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου αφετηρία περισυλλογής, ευθύνης και προόδου. Ενωμένοι οι Έλληνες, οικοδομούμε μια καλύτερη Ελλάδα. Την Ελλάδα που μας αξίζει. Με αλήθεια, σχέδιο, δουλειά και αποτέλεσμα. Προχωρούμε μπροστά!

Από αυτόν περιμένουν οι ψηφοφόροι της λαϊκής δεξιάς να βάλει φρένο στην ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς και στην ανομία που καλλιεργεί;

Exit mobile version