Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Δένδιας δεν δικαιούται να ομιλεί για καταδίκες τρομοκρατικών επιθέσεων

Ο Δένδιας δεν δικαιούται να ομιλεί για καταδίκες τρομοκρατικών επιθέσεων

Χθες το μεσημέρι τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος, οι “γνωστοί-άγνωστοι” Ρουβίκωνες έκαναν ένα υγιεινό περίπατο προς το σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη και έριξαν τρικάκια.

Η εν λόγω “τρομοκρατική” επίθεση καταδικάστηκε από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και φυσικά από το δεκανίκι της ψευτοδεξιάς, Βελόπουλο.

Δεν θα σταθούμε στις ξύλινες και υποκριτικές δηλώσεις των πολιτικάντηδων, η δήλωση του Δένδια όμως χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού.

Ο δικηγόρος των Ρότσιλντ και νυν υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη έγραψε στο twitter: “Το γεγονός ότι σήμερα έγινε στόχος το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης είναι ενδεικτικό μιας απολύτως απαράδεκτης και αντιδημοκρατικής νοοτροπίας, την οποία οφείλουν οι πάντες να καταδικάσουν“.

Ο θρασύτατος Νίκος Δένδιας δεν δικαιούται να ομιλεί και να απαιτεί από οποιονδήποτε να καταδικάσει τρομοκρατικές επιθέσεις, καθώς είναι αυτός που την τραγική νύχτα της 1ης Νοεμβρίου 2013, όταν οι κόκκινοι τρομοκράτες δολοφόνησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη δήλωσε: “Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία“.

Όταν το αίμα των Συναγωνιστών μας στα πεζοδρόμια του Νέου Ηρακλείου ήταν ακόμη ζεστό, αυτός μιλούσε για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”.

6 χρόνια μετά ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί οι δολοφόνοι και κανείς πολιτικάντης δεν καταδίκασε ποτέ καμία τρομοκρατική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν δικαιούται να ομιλεί λοιπόν για… τρικάκια!

Exit mobile version