Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απειλές Κυριάκου σε Περιφερειάρχες: Μοιραστείτε στις πόλεις σας τους λαθρομετανάστες χωρίς γκρίνιες!

Απειλές Κυριάκου σε Περιφερειάρχες: Μοιραστείτε στις πόλεις σας τους λαθρομετανάστες  χωρίς γκρίνιες!

Την προτροπή Γεωργιάδη να πάρουμε όλοι από… λίγους λαθρομετανάστες στις γειτονιές μας ο Μητσοτάκης σήμερα την μετέτρεψε σε απειλή προς τους Περιφερειάρχες.

Στη συνάντηση του Κυριάκου με τους περιφερειάρχες, κατά την οποία το λαθρομεταναστευτικό ήταν στο επίκεντρο, ο πρωθυπουργός απαίτησε από τους τοπικούς άρχοντες (που ψήφισε πρόσφατα ο πάλι προδομένος λαός) να μην γκρινιάζουν και να μοιραστούν τάχιστα τους λαθρομετανάστες στις πόλεις τους.

Το πρόγραμμα για την μεταφορά των ορδών λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα έχει κολλήσει λόγω των σθεναρών αντιδράσεων των κατοίκων και πρέπει τώρα οι ψευτοδεξιοί Περιφερειάρχες να βάλουν το χεράκι τους.

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης τους είπε: «Δεν γίνεται να δίνω μάχη και να ζητάω αλληλεγγύη από την Ευρώπη όταν δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας. Ποσοτικά, δεν είναι μεγάλο το ζήτημα. Κυρίως πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι Έλληνες είναι και αισθάνονται ασφαλείς».

Όντως οι Έλληνες αισθάνονται… ασφαλείς, όταν καθημερινά πληροφορούνται για βιασμούς και βιαιοπραγίες από ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες που εγκληματούν.

Οι μόνοι που σηκώνουν ανάστημα και αντιδρούν στο επιχειρούμενο σχέδιο αλλοίωσης και αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού είναι οι εκλεγμένοι Χρυσαυγίτες Συναγωνιστές με την “Ελληνική Αυγή” σε όλη την Επικράτεια.

Exit mobile version