Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εντροπία ενός κοινωνικού συστήματος, οι πολιτικοί και ο ρόλος της Χρυσής Αυγής

Η εντροπία ενός κοινωνικού συστήματος, οι πολιτικοί και ο ρόλος της Χρυσής Αυγής

Μια σημαντική έννοια στη φυσική είναι η έννοια της εντροπίας. Αν και δεν γίνεται αντιληπτή στις ανθρώπινες αισθήσεις παρόλα αυτά, ως φυσικό φαινόμενο, επηρεάζει τους ανθρώπους ως υλικά όντα που υπόκεινται στις επιπτώσεις των φυσικών νόμων. Θα προσπαθήσουμε με απλά λόγια να αποδείξουμε πως η έννοια της εντροπίας επηρεάζει ένα κοινωνικό σύστημα.

Με τον όρο εντροπία στη φυσική εννοούμε την τάση κάθε κλειστού συστήματος να οδηγείται σε όλο και μεγαλύτερη αταξία όταν αλληλεπιδρά με άλλα σώματα. Θεωρώντας την κοινωνία μια κλειστή ομάδα με άτομα κοινού πολιτιστικού υπόβαθρου, φυλετικής συγγένειας, κοινών παραδόσεων και αξιών γίνεται αντιληπτό πως οι όποιες βίαιες μεταβολές στη συγκεκριμένη σύνθεση οδηγούν σε αύξηση της εντροπίας τους συστήματος και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας ανθρώπινος νόμος ή διάφορες αφύσικες πολιτικές ενσωμάτωσης.

Εν προκειμένω αν θεωρήσουμε την ελληνική κοινωνία ως το σύνολο των ατόμων κοινής εθνικής συνείδησης, φυλετικής συγγένειας και κοινών θρησκευτικών αντιλήψεων αντιλαμβανόμαστε πως κάθε μεταβολή σε ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να οδηγήσεις σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Φυσικά δεν προσπαθούμε να αναλύσουμε την ανθρώπινη κοινωνία με όρους μικρόκοσμου και αυστηρών μαθηματικών τύπων που ορίζουν επακριβώς τη μεταβολή της εντροπίας σε κλειστά συστήματα σωματιδίων-μορίων όμως σίγουρα βλέποντας τη μεγαλύτερη εικόνα αντιλαμβανόμαστε πως οι φυσικοί νόμοι επηρεάζουν την εξέλιξη των κοινωνικών συστημάτων με παραπλήσιο τρόπο.

Όσο λοιπόν πολιτικάντηδες και αριστεροί προσπαθούν να ενσωματώσουν άτομα διαφορετικής πολιτιστικής και θρησκευτικής αφετηρίας σε μια κοινωνία σαν την ελληνική (αλλά και σε κάθε κοινωνία) τότε το άθροισμα της τάσης προς την αταξία (εντροπία) των δύο διαφορετικών ομάδων θα είναι μεγαλύτερο από την εντροπία της κάθε ομάδας.

Με βάση τα ανωτέρω μπορούμε να κατανοήσουμε πλέον τις αντιφυσικές πολιτικές που ακολουθούνται από τους κυβερνώντες και στη συγκεκριμένη περίπτωση μας ενδιαφέρει η δική μας Πατρίδα. Μια δράκα πολιτικών δολοπλόκων προσπαθούν να επιβάλουν νόμους, υπακούοντας στα κελεύσματα μιας διεφθαρμένης ελίτ, ώστε να πολτοποιήσουν έθνη, θρησκείες, παραδόσεις, φυλές δημιουργώντας μια ανομοιογενή μάζα που μελλοντικά θα αυξήσει την αταξία του συστήματος, όπως βλέπουμε σε ευρωπαϊκές μητροπόλεις ελέω γκετοποιημένων μουσουλμανικών περιοχών.

Ενώ λοιπόν οι Έλληνες από ένστικτό αντιδρούν στην ενσωμάτωση ατόμων άλλης κουλτούρας και φυλής στη βάση των φυσικών νόμων, μια απάνθρωπη ελίτ των πολέμων και της δυστυχίας με μοναδικό στόχο τον υπερπλουτισμό μιας ελάχιστης μειοψηφίας επηρεάζει την κοινωνία μέσω πολιτικών τους οποίους χρησιμοποιεί ως μαριονέτες και μέσω πληρωμένων ΜΜΕ που βομβαρδίζουν καθημερινά την κοινωνία με δακρύβρεχτα ρεπορτάζ. Οι τελευταίοι είναι οι ίδιοι που προσκυνούν την μειοψηφική σάπια ελίτ προσπαθώντας να δημιουργήσουν ενοχικά σύνδρομα σε μια ολόκληρη κοινωνία.

Η Ελληνική κοινωνία αντιδρά και θα αντιδρά όση πλύση εγκεφάλου και αν δεχτεί. Αν κάποιος ρωτήσει ποιος ο ρόλος ενός Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τότε η απάντηση θα είναι: Με μια πραγματικά Εθνική κυβέρνηση όσο πιο πολύ ενέργεια καταναλωθεί ώστε να δημιουργηθεί μια νέα γενιά εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων με δικαιώματα, αλλά πάνω από όλα με υποχρεώσεις προς το κοινωνικό σύνολο τόσο θα μειωθεί η ενέργεια που θα απαιτηθεί για άλλες δράσεις που θα προκύψουν από τη δεδομένη στο μέλλον αύξηση της αταξίας του συστήματος σε όλους τους τομείς.

Για το λόγο αυτό κάθε εθνικά σκεπτόμενος Έλληνας και Ελληνίδα, με πρόθεση υγιούς και ανιδιοτελούς προσφοράς, έχει χρέος να πλαισιώσει τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version