Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έμπειρος μακελάρης σε Ράκα, Μοσούλη και Κομπάνι ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Κω

Έμπειρος μακελάρης σε Ράκα, Μοσούλη και Κομπάνι ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Κω

Ένα από τα χαρακτηριστικά “μπουμπούκια” που μεταμφιέζονται σε… πρόσφυγες και εισβάλλουν στην Πατρίδα είναι ο επικίνδυνος τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Κω τον Ιούνιο και προφυλακίστηκε στην Αθήνα. Σύμφωνα με έγγραφο ντοκουμέντο των ελληνικών αρχών ο εν λόγω “αποτελεί μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος” και συμμετέχει σε βίντεο που ασκεί προπαγάνδα υπέρ της ίδιας τρομοκρατικής οργάνωσης”.

Συνελήφθη όταν ο 45χρονος «πρόσφυγας» πολέμου κατέθεσε στην Κω το διαβατήριο του – έγκυρο με παραποιημένα όμως στοιχεία – και αμέσως η φωτογραφία του μπήκε στην ειδική πλατφόρμα αναζήτησης, με αποτέλεσμα το σύστημα να χτυπήσει κόκκινο.

Έκπληκτοι οι έμπειροι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είδαν να εμφανίζονται στο σύστημα φωτογραφίες και βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστούσε το συγκεκριμένο πρόσωπο, και μάλιστα και θηριωδίες και φρικαλεότητες, που πυκνά συχνά προέβαιναν οι μαχητές του ISIS. Άμεσα συνελήφθη και όταν πλέον είδε πως έχουν στα χέρια τους αποδεικτικό υλικό της δράσης του, τότε αποφάσισε να μιλήσει.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο παραδέχτηκε πως αρχικά ανήκε στο τομέα μαχητών της «Al Nousra», παρακλάδι της «Αλ Κάϊντα» στην Συρία και στην συνέχεια πέρασε άμεσα στις τάξεις των μαχητών του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Ο ίδιος άνθρωπος παραδέχτηκε πως συμμετείχε σε φρικαλεότητες στην Ράκα, την «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Χαλιφάτου στην Συρία, παραδέχτηκε επίσης πως πήρε μέρος στις μάχες στην Μοσούλη, αλλά και στην επέλαση του ISIS στο Κομπάνι, όπου υπέστησαν μια από τις χειρότερες ήττες τους από την Κουρδική Πολιτοφυλακή «YPG».

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πως ήταν παρών στις τελευταίες μεγάλες μάχες που έδωσε το Χαλιφάτο στην Ράκα, όπου επίσης υπέστη συντριπτική ήττα από την Κουρδική Πολιτοφυλακή, ενώ εξιστόρησε στους Έλληνες Αστυνομικούς πως κατάφερε να βρει νέο διαβατήριο και τελικά να ξεφύγει από τον κλοιό που είχε δημιουργηθεί έπειτα από την συντριπτική ήττα του ISIS.

Αυτός είναι ένας από τους εκατοντάδες άλλους που έχουν περάσει στην Ελλάδα και ζουν ζωή χαρισάμενη με τα “προσφυγικά” προνομία στις πόλεις μας. Εφαρμογή του σχέδιο νόμου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης τώρα!

Exit mobile version